Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕκπτώσεις σε τουριστικούς πράκτορες από τη Sky Express λόγω ITB και MITT
Σύνδεση δύο φορές την εβδομάδα της Πρέβεζας με την Αθήνα από τέλη Μαρτίου

Εκπτώσεις σε τουριστικούς πράκτορες από τη Sky Express λόγω ITB και MITT

Η αεροπορική εταιρεία Sky Express, με αφορμή τις τουριστικές εκθέσεις στο Βερολίνο ΙΤΒ και Μόσχα ΜΙΤΤ, οι οποίες πραγματοποιούνται εντός του Μαρτίου και εξαιτίας του ότι και οι δύο εκθέσεις […]

Η αεροπορική εταιρεία Sky Express, με αφορμή τις τουριστικές εκθέσεις στο Βερολίνο ΙΤΒ και Μόσχα ΜΙΤΤ, οι οποίες πραγματοποιούνται<...> εντός του Μαρτίου και εξαιτίας του ότι και οι δύο εκθέσεις είναι σημαντικές για τον ελληνικό τουρισμό, χορηγεί εισιτήρια με σημαντικές εκπτώσεις στους υπευθύνους των ταξιδιωτικών γραφείων σε όλη την Ελλάδα, έτσι ώστε να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους, στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, από το τέλος Μαρτίου η Sky Express ανακοινώνει τη σύνδεση δύο φορές την εβδομάδα της Πρέβεζας με την Αθήνα.
Η Sky Express με βάση το Ηράκλειο, επιχειρεί σε 21 ακόμα αεροδρόμια εντός της Ελλάδας και ειδικότερα συνδέει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, το Ιόνιο, τη Πελοπόννησο και τη Βόρεια Ελλάδα. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας θα αυξήσει τους προορισμούς που πετάει σε 24, εφόσον θα συμπεριλάβει και νησιά των Κυκλάδων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024