Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνάντηση με το Σωματείο των 51 απολυμένων προσωπικού Κλιναμαξών - Κλινοθεσίων ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αλληλεγγύη στους απολυμένους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από το ΠΑΜΕ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Μάρτιος 2011, 00:00

Συνάντηση με το Σωματείο των 51 απολυμένων προσωπικού Κλιναμαξών - Κλινοθεσίων ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έγινε την Τετάρτη 16 Μαρτίου με το ΠΑΜΕ. Οι<...>

εκπρόσωποι των 51 απολυμένων από 1-3-2011, εργαζόμενων, ζήτησαν από το ΠΑΜΕ την αλληλεγγύη του στον αγώνα τους για άμεση ανάκληση των απολύσεών τους και την επαναλειτουργία της δραστηριότητας των δρομολογίων με κλινάμαξες που η κυβέρνηση και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατήργησε.

Στη συνάντηση από την πλευρά του ΠΑΜΕ τονίστηκε ότι πληρώνουν και αυτοί όπως όλοι οι εργαζόμενοι τα αποτελέσματα της πολιτικής της Ε.Ε., της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που στόχο έχουν την πλήρη ιδιωτικοποίηση του σιδηρόδρομου και όλων των δραστηριοτήτων του και τις ανατροπές των εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων. Σ’αυτήν την πολιτική εντάσσεται και η κατάργηση αυτής της δραστηριότητας με συνέπεια τις απολύσεις εργαζομένων μετά από 30 χρόνια εργασίας.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους του ΟΣΕ, τα συνδικάτα της Αθήνας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους. Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει μαζί με τους εργαζόμενους των κλιναμαξών σε διάφορες μορφές συμπαράστασης στο δίκαιο αγώνα των απολυμένων διεκδικώντας:
- Aμεση ανάκληση των απολύσεων.
- Αποκλειστικά δημόσιο, φθηνό και ασφαλή σιδηρόδρομο με εργαζόμενους με σταθερή εργασία και πλήρη δικαιώματα. Ένας σιδηρόδρομος που θα έχει αποκλειστικό κριτήριο την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top