Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕπιστολή συμπαράστασης της ETOA προς τους Ιάπωνες τουριστικούς πράκτορες
European Tour Operators Association

Επιστολή συμπαράστασης της ETOA προς τους Ιάπωνες τουριστικούς πράκτορες

Η ETOA (European Tour Operators Association) απέστειλε επιστολή συμπαράστασης προς τον Akira Kanai, πρόεδρο του JATA (Ιαπωνικού Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων). Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής: “Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, […]

Η ETOA (European Tour Operators Association) απέστειλε επιστολή συμπαράστασης προς τον Akira Kanai, πρόεδρο του JATA (Ιαπωνικού Συνδέσμου<...> Τουριστικών Πρακτόρων). Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

“Μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, παρακολουθήσαμε με σοκ και βαθιά ανησυχία τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ιαπωνία κατά την τελευταία εβδομάδα. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η Ιαπωνία θα ανακάμψει μετά από αυτό το χτύπημα. Μαζί με τις τρομακτικές σκηνές, ο κόσμος είδε τα τεράστια αποθέματα οργάνωσης και ςανθεκτικότητα ενός μεγάλου έθνους.

Για πενήντα χρόνια, η Ευρώπη θεωρεί την Ιαπωνία ως έναν πολύτιμο πελάτη. Οι Ιάπωνες είναι υποδείγματα επισκεπτών και με μεγάλο ενδιαφέρον και εκτίμηση για την Ευρώπη. Από τη θέση μας, ως τουριστικοί πράκτορες, οι άμεσες σκέψεις μας είναι με εκείνους που επηρεάστηκαν άμεσα και με εκείνους οι οποίοι έχουν την ευθύνη να βοηθήσουν στην ανάκαμψη της χώρας. Αν κάποιος επιθυμεί να κάνει μια δωρεά για να βοηθήσει στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων, σας παραπέμπουμε στη τοπική ιαπωνική πρεσβεία σας, για τη συλλογή χρημάτων λόγω της καταστροφής”.

Η European Tour Operators Association ιδρύθηκε το 1989 από μια ομάδα τουριστικών πρακτόρων που ήθελαν εκπροσώπηση στην Ευρώπη. Μετά από 20 χρόνια η ETOA παραμένει ακόμα η μόνη επαγγελματική οργάνωση που προσφέρει εκπροσώπηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τα συμφέροντα των εισερχόμενων και των ενδοευρωπαϊκών ταξιδιωτικών πρακτορείων, των ενδιάμεσων και των Ευρωπαίων προμηθευτών τους.

Σήμερα, η ETOA διαθέτει πάνω από 500 μέλη και έχει ως στόχους:
– Να επηρεάζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία σχετικά με τον τουρισμό, ώστε να εξασφαλίζει στα μέλη της ένα βιώσιμο περιβάλλον στο οποίο μπορούν να δραστηριοποιηθούν,
– να ενημερώνει τα μέλη για τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα που αφορούν στις επιχειρήσεις τους και
– να δημιουργεί εμπορικές ευκαιρίες μεταξύ αγοραστών και πωλητών στη βιομηχανία ταξιδίων, καθώς και να λειτουργεί ως φόρουμ συνεργασίας μεταξύ των μελών της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024