Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνοίγει σήμερα το ξενοδοχείο Palmariva στην Ερέτρια – Νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα από Accor

Ανοίγει σήμερα το ξενοδοχείο Palmariva στην Ερέτρια – Νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα από Accor

Το ξενοδοχείο Palmariva στην Ερέτρια, που ανήκει στην αλυσίδα Accor, ξεκινάει σήμερα τη φετινή λειτουργία του με διευθυντή τον κ. Laurent Sauvebois. Το ξενοδοχείο που είναι ένα club διακοπών προσφέρει […]

Το ξενοδοχείο Palmariva<.> στην Ερέτρια, που ανήκει στην αλυσίδα Accor, ξεκινάει σήμερα τη φετινή<...> λειτουργία του με διευθυντή τον κ. Laurent Sauvebois.

Το ξενοδοχείο που είναι ένα club διακοπών προσφέρει στους πελάτες του ποικιλία σπορ και δραστηριοτήτων, και πολύ διασκέδαση. Βρίσκεται μόλις 1,5 ώρες από την Αθήνα και στόχος του είναι να προσελκύσει και τους έλληνες τουρίστες.

Η αλυσίδα Accor<.> πρόκειται να ανοίξει δύο νέα ξενοδοχεία που θα ανήκουν στην επωνυμία Ibis<.>, ένα στον Πειραιά και ένα στον Κεραμικό. Όσο για τις πρόσφατες συνομιλίες με την αλυσίδα ξενοδοχείων Χανδρής που δεν έφεραν αποτέλεσμα, αυτές συνεχίζονται με στόχο την υπογραφή συμφωνίας.

Τέλος, το ξενοδοχείο του νέου αεροδρομίου Sofitel Athens Airport πρόκειται να παραληφθεί από την κατασκευάστρια εταιρία στα τέλη Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου με στόχο να ξεκινήσει την λειτουργία του στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024