Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Νέο πρόγραμμα ξενάγησης με τίτλο 1000+1 μυστικά ενός ενυδρείου

Ημερίδα για ξεναγούς στο CRETAquarium - Θαλασσόκοσμος

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Μάρτιος 2011, 00:00

Την ευκαιρία να “καταδυθούν” στα μυστικά  του Θαλασσόκοσμου είχαν τα μέλη του Συλλόγου Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης, κατά τη<...>

διάρκεια της ημερίδας που διοργανώθηκε στους χώρους του. Το πρόγραμμα της ημερίδας προέβλεπε και ξενάγηση στα “παρασκήνια” του ενυδρείου. Εκεί οι ξεναγοί ενημερώθηκαν και συμμετείχαν στο νέο πρόγραμμα ξενάγησης, που με τίτλο “1000+1 μυστικά ενός ενυδρείου” πρόκειται να δρομολογηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα για τους φίλους του ενυδρείου.

Ένα πρόγραμμα, κατά το οποίο ο επισκέπτης θα ανακαλύπτει όλα  τα μυστικά του Θαλασσόκοσμου  συμμετέχοντας ενεργά σε μια βιωματική ξενάγηση. Από τα συστήματα έλεγχου του ενυδρείου μέχρι και τους χώρους των “καραντινών”, το πρόγραμμα 1000+1 μυστικά  ενός ενυδρείου  φιλοδοξεί να μοιραστεί τα μυστικά του με τους φίλους του.

Ταυτόχρονα, οι ξεναγοί είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλία του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Αναστάσιου Ελευθερίου, με θέμα “Aνθρωπος και Θάλασσα στη Μινωική Εποχή”, ενώ η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση των συμμετεχόντων στην διαδρομή επίσκεψης του CRETAquarium - Θαλασσόκοσμος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top