Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Αιθιοπία... στην Αθήνα

Θοδωρής Κουμέλης - 14 Ιούνιος 2001, 00:00

Στο ελληνικό κοινό ξεκινάει την εκστρατεία γνωριμίας και προώθησής της ως τουριστικός προορισμός η Αιθιοπία<.>, στις<...>

18 Ιουνίου, 08:30μμ, στο αιθιοπικό εστιατόριο της Αθήνας AXUM, με το μήνυμα "Αιθιοπία - Η Χώρα του Μυστηρίου και των Αντιθέσεων".

Η εκδήλωση αυτή που έχει την υποστήριξη του Προξενείου της Αιθιοπίας στην Ελλάδα, του Οργανισμού Τουρισμού της Αιθιοπίας και της Ethiopian Airlines, αποτελεί την πρώτη επίσημη προσπάθεια για την ευρύτερη γνωριμία των ανθρώπων του τουρισμού και των ΜΜΕ με αυτή τη γοητευτική και μυστηριώδη χώρα.

Χαμένη μέσα στα βουνά και περήφανη στο υψόμετρο της η Αιθιοπία μπορεί να ανταμείψει τον επισκέπτη της με περισσότερους από ένα τρόπους. Γι αυτό που είναι… Μια χώρα σε άλλη Ήπειρο, ανεπιτήδευτη, ράθυμη, γεμάτη αντιθέσεις. Μια χώρα όπου κυριολεκτικά συσσωρεύονται ιστορίες μύθοι και τρόποι ζωής από τα τελευταία χίλια χρόνια μέχρι σήμερα.

Η χώρα ολόκληρη είναι μια συνεχής πηγή εκπλήξεων και νέων εμπειριών. Όπου και να πάει κανείς θα βρεθεί μπροστά σε τρόπους ζωής που πηγάζουν χιλιάδες χρόνια πίσω. Η φυσική ομορφιά της χώρας και οι εναλλαγές των τοπίων εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή τον επισκέπτη που θα βρεθεί μπροστά σε καταπληκτικούς γεωλογικούς σχηματισμούς, λίμνες σε κρατήρες ηφαιστείων, εύφορες πεδιάδες, σαβάνες, πάρκα άγριων ζώων, εξαιρετικά αξιοθέατα και ιστορικούς τόπους που δείχνουν την αρχαιότατη και περήφανη ιστορία της Αιθιοπίας, μια και είναι από τις ελάχιστες αφρικανικές χώρες που δεν έγιναν ποτέ αποικία.

Την προώθηση της Αιθιοπίας στην Ελλάδα έχει αναλάβει η εταιρία INTRO Marketing & Consulting.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top