Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠακέτα προσφορών στους Ελληνες τουρίστες από τους ξενοδόχους της Χαλκιδικής
Ενωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Πακέτα προσφορών στους Ελληνες τουρίστες από τους ξενοδόχους της Χαλκιδικής

Πιστοί στο ραντεβού τους με τους Έλληνες τουρίστες, οι ξενοδόχοι της Χαλκιδικής για δεύτερη χρονιά συνεχίζουν το πρόγραμμα δημοσίευσης τιμών και προσφορών τους. 26 ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών από όλη […]

Πιστοί στο ραντεβού τους με τους Έλληνες τουρίστες, οι ξενοδόχοι της Χαλκιδικής για δεύτερη χρονιά συνεχίζουν το πρόγραμμα δημοσίευσης τιμών και προσφορών τους<...>.

26 ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών από όλη τη Χαλκιδική, προτρέπουν τους Έλληνες να κλείσουν νωρίς τις διακοπές τους για να εκμεταλλευθούν προσφορές και εκπτώσεις που θα τους χαρίσουν διακοπές στα καταλύματα των ονείρων τους. Οι τιμές στη Χαλκιδική κυμαίνονται στα περυσινά επίπεδα που ήδη είχαν μειωθεί έως και 20%.

Τα ξενοδοχεία που θα δημοσιεύσουν τις τιμές και τα πακέτα τους για όλη τη σαιζόν 2011, αυξάνονται σταδιακά. Οι τιμές θα βρίσκονται δημοσιευμένες στη νέα ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, διευκολύνοντας τους επισκέπτες να υπολογίσουν το κόστος των διακοπών τους, ενώ θα ενημερώνονται για τα αξιοθέατα της περιοχής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024