Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Θερμή Kalimera από τη Χαλκιδική στη Σουηδία

Τατιάνα Ρόκου - 01 Απρίλιος 2011, 00:00

Στο Goteborg “ανηφόρισε” την προηγούμενη εβδομάδα η Χαλκιδική, δίνοντας ένα καλό δείγμα από τις επιλογές που θα έχουν φέτος οι Σουηδοί για τις διακοπές τους.<...>

Στη διεθνή τουριστική έκθεση “TUR”, που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έωςς τις 27 Μαρτίου 2011, η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής συμμετείχε με stand στο περίπτερο “Kalimera Grekland”.

Οι εκθέτες αντιμετώπισαν ένα ιδιαίτερα θερμό κοινό με μεγάλο ενδιαφέρον για ο,τιδήποτε ελληνικό. Η αγορά της Σουηδίας παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον όχι μόνο επειδή οι Σουηδοί είναι υνειδητοποιημένοι επισκέπτες, αλλά κυρίως γιατί ταξιδεύουν off season λόγω της υπερβολικής ζέστης τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Η απευθείας σύνδεση της low cost αεροπορικής εταιρείας Ryanair από το αεροδρόμιο Skavsta της Στοκχόλμης στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, θα δώσει από φέτος το καλοκαίρι τη δυνατότητα στους μεμονωμένους επισκέπτες να οργανώσουν το ταξίδι τους πιο άνετα και κυρίως πιο οικονομικά. Αυτό ήταν το δυνατό ατού της Χαλκιδικής και πάνω σ`αυτό στηρίχθηκε η προβολή της στο κοινό με flyers, μπλουζάκια και καταχωρήσεις σε περιοδικά. Στη συντονισμένη αυτή δράση παρουσίασης, οι επισκέπτες της TUR ανταποκρίθηκαν ανάλογα.

Η εγκαθίδρυση νέων απευθείας πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, φέρνει έναν αέρα ανανέωσης, επιτρέποντας τη διεκδίκηση αγορών που μέχρι σήμερα ήταν αποκλεισμένες. Οι τουριστικοί πράκτορες και οι Tour Operators της Σουηδίας αφυπνίστηκαν βλέποντας έναν προορισμό που έχει τη δυνατότητα να τους προσφέρει όλα όσα οι πελάτες τους ζητούν: Παραλίες και καταδύσεις για διακοπές, γραφικούς οικισμούς και γαστρονομία για τον επισκέπτη με πολιτιστικό ενδιαφέρον, συνεδριακούς χώρους για events. Η πεποίθηση είναι ότι από ήδη φέτος το καλοκαίρι θα υπάρχουν οι πρώτες αφίξεις και ότι η επόμενη σεζόν θα παρουσιάσει ένα μετρήσιμο αριθμό τουριστών από τη Σκανδιναβία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top