Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsSixt και Cyprus Airways: Αποκλειστική κινητικότητα στο δρόμο και στον αέρα
Οι συνεργασίες μεγάλης εμβέλειας προσφέρουν στον πελάτη περισσότερα προνόμια

Sixt και Cyprus Airways: Αποκλειστική κινητικότητα στο δρόμο και στον αέρα

Η Sixt AG, διεθνής πάροχος υπηρεσιών κινητικότητας υψηλής ποιότητας, ένωσε τις δυνάμεις της με τις Κυπριακές Αερογραμμές, τον επίσημο αερομεταφορέα της Κύπρου, με σκοπό να προωθήσουν μιας μεγάλης εμβέλειας συνεργασία. […]

Η Sixt AG, διεθνής πάροχος υπηρεσιών κινητικότητας υψηλής ποιότητας, ένωσε τις δυνάμεις της με τις Κυπριακές Αερογραμμές, τον επίσημο<...> αερομεταφορέα της Κύπρου, με σκοπό να προωθήσουν μιας μεγάλης εμβέλειας συνεργασία. Με αυτή τη συμφωνία, οι πελάτες και των δύο εταιρειών θα απολαμβάνουν ειδικά προνόμια κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους, τόσο στον αέρα, όσο και στο δρόμο.

Μέσα από τη συμφωνία των δύο εταιρειών, η Sixt θα είναι συνεργάτης του Προγράμματος Ανταπόδοσης Αφοσίωσης Sunmiles ως επίσης και του Προγράμματος Επιχειρηματιών Sunjet Executive Club.Τα μέλη των προγραμμάτων Sunmiles και Sunjet Executive Club θα κερδίζουν 500 βαθμούς bonus για κάθε ενοικίαση οχήματος από την Sixt, όπως επίσης και 1.000 βαθμούς bonus για κάθε μεταφορά τους με την Limousine Service της Sixt. Ακόμη, τα μέλη θα μπορούν να επωφεληθούν επιπλέον έκπτωσης στις κανονικές τιμές της Sixt. Οι κάτοχοι καρτών Classic και Premium θα απολαμβάνουν 10% έκπτωση με κάθε ενοικίαση. Οι κάτοχοι καρτών Elite και τα μέλη του Sunjet Executive Club θα επωφελούνται με 15% έκπτωση, όπως επίσης και αναβάθμιση της κατηγορίας οχήματος, όπου αυτό είναι διαθέσιμο.

Η συνεργασία αυτή θα προσφέρεται επίσης μέσω του διαδικτύου. Οι ιστοσελίδες των δύο εταιρειών (sixt.com και cyprusair.com) θα συνδέονται μεταξύ τους. Από τα τέλη Μαρτίου του 2011, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να προβαίνουν σε ενοικίαση οχήματος από τη Sixt, μέσω της ιστοσελίδας των Κυπριακών Αερογραμμών.

Η Sixt έχει πολύ καλή παρουσία στην Κύπρο με σταθμούς σε σημαντικές τοποθεσίες, όπως στο Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας και στον Αερολιμένα Πάφου, στη Λευκωσία αλλά και στη Λεμεσό.

Στην Ελλάδα, το δίκτυο της Sixt αποτελείται από 98 σταθμούς εξυπηρέτησης (εκ των οποίων 14 αεροδρόμια) στις σημαντικότερες περιοχές της χώρας, νησιά, αεροδρόμια και στόλο πάνω από 10.000 καινούρια αυτοκίνητα (από μικρά οικονομικά μέχρι πολυτελή και minivans) ο οποίος ανανεώνεται τακτικά.

Regine Sixt: “Η Sixt συνεχίζει να διευρύνει το παγκόσμιο δίκτυο των εργασιών μας, με μεγάλης εμβέλειας συνεργάτες στα πλαίσια της συνεχούς φροντίδας των αναγκών των πελατών μας, για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εύκολης διακίνησης. Είμαι πολύ ικανοποιημένη που συνεργαστήκαμε με μία διεθνούς φήμης εταιρεία, όπως οι Κυπριακές Αερογραμμές. Συνεργασία, η οποία προσδίδει κύρος στο δίκτυο των εργασιών μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024