Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔιαπίστευση από την ΙATA για την travelplanet24.com
ΙATA

Διαπίστευση από την ΙATA για την travelplanet24.com

H travelplanet24.com έχει την χαρά να ανακοινώσει την κατοχύρωση της διαπίστευσης IATA. Λίγο πριν συμπληρωθούν πέντε επιτυχή χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του online ταξιδιωτικού γραφείου, η travelplanet24.com ανακοινώνει την […]

H travelplanet24.com έχει την χαρά να ανακοινώσει την κατοχύρωση της διαπίστευσης IATA. Λίγο πριν συμπληρωθούν πέντε επιτυχή χρόνια από<...> την έναρξη λειτουργίας του online ταξιδιωτικού γραφείου, η travelplanet24.com ανακοινώνει την κατοχύρωση της διαπίστευσης του οργανισμού IATA.

H IATA αντιπροσωπεύει, οδηγεί και εξυπηρετεί ολόκληρη την αεροπορική βιομηχανία. Τα μέλη του οργανισμού περιλαμβάνουν πάνω από 230 αεροπορικές εταιρείες, αντιπροσωπεύοντας το 93% της διεθνούς εναέριας κυκλοφορίας.

Στόχος της travelplanet24.com είναι να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες της ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες με ένα μόνο κλικ μέσα από το travelplanet24.com. O διευθύνων σύμβουλος της travelplanet24.com, Philipp Brinkmann, δηλώνει: “Η κατοχύρωση της διαπίστευσης αποτελεί τεράστιο βήμα για την εταιρεία μας, το οποίο σχεδιάζαμε από αρχές του 2010 και θα μας βοηθήσει να εδραιωθούμε καλύτερα στην τουριστική αγορά”.

Η travelplanet24.com είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας της αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία, και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει την δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα ως ταξιδιωτικό γραφείο στο ίντερνετ, η travelplanet24.com προσφέρει τα προϊόντα της σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024