Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ελληνικοι σιδηρόδρομοι

Μεταβολές στις δαπάνες και προσφερόμενο έργο στον ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ το 2010

Τατιάνα Ρόκου - 04 Απρίλιος 2011, 00:00

Αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τους υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Οικονομικών κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μιχάλης Κριτσωτάκης, με θέμα τις μεταβολές στις δαπάνες και προσφερόμενο έργο στον ΟΣΕ, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την ΕΡΓΟΣΕ το...

Αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τους υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Οικονομικών κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μιχάλης Κριτσωτάκης,<...>

με θέμα τις μεταβολές στις δαπάνες και προσφερόμενο έργο στον ΟΣΕ, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την ΕΡΓΟΣΕ το 2010. Στην αίτηση αναφέρεται:

“Παρακαλούνται οι κ. κ. υπουργοί , Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων & Οικονομικών, όπως καταθέσουν το συντομότερο δυνατόν στη Βουλή τα παρακάτω στοιχεία που αφορούν τον ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ για ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας:

1. Ποιες ήταν οι συνολικές δαπάνες του ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και ανά κατηγορία (δαπάνες μισθοδοσίας, δαπάνες διοικητικού συμβουλίου, λειτουργικές δαπάνες, λοιπές δαπάνες) τον μήνα Ιανουάριο 2010 και τον Ιανουάριο 2011. Στο βαθμό που έχει προκύψει μείωση δαπανών από ποιες κατηγορίες έχει προκύψει η εξοικονόμηση δαπανών με βάση τα στοιχεία που μας καταθέτετε και τις εκτιμήσεις των διοικήσεων τους.
2. Ποια τα αντίστοιχα συνολικά έσοδα ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ τον μήνα Ιανουάριο 2010 και τον Ιανουάριο 2011.
3. Ποιος ο αριθμός εργαζομένων τους αντίστοιχους μήνες Ιανουάριο 2010 και 2011.
4. Πόσο έχει μεταβληθεί του αντίστοιχους μήνες Ιανουάριο 2010 και 2011 το παραχθέν έργο (πχ μετακίνηση επιβατών, επιβατοχιλιόμετρα, τονοχιλιόμετρα κλπ) από ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ειδικότερα τι μεταβολές έχουν γίνει σε δρομολόγια (κλείσιμο ή τυχόν άνοιγμα δρομολογίων) αλλά και συχνότητα δρομολογίων.
5. Τα εν ισχύει Επιχειρησιακά Σχέδια των εταιρειών ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ.

Επίσης θέλουμε να μας καταθέσετε οτιδήποτε στοιχείο αφορά και αποδεικνύει βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top