Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ. Κεφαλογιάννη: Χωρίς μελέτη το κλείσιμο 9 γραφείων του ΕΟΤ στο εξωτερικό
Επίκαιρη ερώτηση προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού

Ο. Κεφαλογιάννη: Χωρίς μελέτη το κλείσιμο 9 γραφείων του ΕΟΤ στο εξωτερικό

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Ο τουρισμός μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ελληνική οικονομία στην αντιμετώπιση της κρίσης…

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση<…>:

“Ο τουρισμός μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ελληνική οικονομία στην αντιμετώπιση της κρίσης. Δυστυχώς, οι χειρισμοί της Κυβέρνησης καθιστούν αδύνατη αυτήν τη προοπτική, αφού συνεχίζει ακάθεκτη τη θεσμική απορρύθμιση του ελληνικού τουρισμού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το κλείσιμο των γραφείων του ΕΟΤ στο εξωτερικό. Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού υπέγραψε την απόφαση για το κλείσιμο εννέα γραφείων του ΕΟΤ σε πρωτεύουσες χωρών και μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, χωρίς να έχει παρουσιαστεί καμία μελέτη, βάσει της οποίας πραγματοποιούνται οι παραπάνω αλλαγές. Κανένα σχέδιο για το μέλλον του επιτόπιου προσωπικού των παραρτημάτων του ΕΟΤ στο εξωτερικό.

Εύλογα, δημιουργούνται πολλά και μείζονα ερωτήματα, τόσο για το γενικότερο κυβερνητικό σχεδιασμό, όσο και ειδικότερα για το μέλλον των εργαζόμενων στα παραρτήματα του ΕΟΤ στο εξωτερικό που βιώνουν ένα παρατεταμένο κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, καταθέσαμε στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση προς το αρμόδιο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024