Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
1000+1 μυστικά ενός ενυδρείου

Νέο, ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ξενάγησης στα παρασκήνια του Θαλασσόκοσμου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Απρίλιος 2011, 00:00

Μέχρι σήμερα η μαγεία του βυθού και η μοναδικότητα της θαλάσσιας ζωής, αποκαλυπτόταν στα μάτια του επισκέπτη, μέσα από 60 δεξαμενές που με πάνω από 2.500 θαλασσίους<...>

οργανισμούς που τον μυούσαν στο Θαλασσόκοσμο. Τώρα ο Θαλασσόκοσμος δίνει την ευκαιρία στους φίλους του, να ανακαλύψουν την αθέατη πλευρά του. Ένα ειδικά σχεδιασμένο δίωρο πρόγραμμα ξενάγησης στα “παρασκήνια” του Θαλασσόκοσμου αποκαλύπτει όλα του τα μυστικά.

Κατά την ξενάγηση αυτή ο επισκέπτης θα γνωρίσει την τεχνολογία που στηρίζει την καθημερινή λειτουργία του Ενυδρείου Κρήτης - CRETAquarium. Θα μάθει για τους ελέγχους που πρέπει να γίνονται καθημερινά στις δεξαμενές, θα δει από κοντά τις «καραντίνες». Τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου προσαρμόζονται τα νέα ζώα του ενυδρείου πριν τοποθετηθούν στις δεξαμενές, όπου περιθάλπονται όσα ζώα αρρωσταίνουν και όπου τέλος επιτυγχάνεται η αναπαραγωγή και ανάπτυξη ορισμένων οργανισμών. Θα μάθει για τη φροντίδα των ζώων και την ετοιμασία της τροφής τους ενώ το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του CRETAquarium είναι έτοιμο να απαντήσει στις διάφορες ερωτήσεις του επισκέπτη.

Το πρόγραμμα , θα ξεκινήσει τη Κυριακή 10/04 και θα προσφέρεται για τον μήνα Απρίλιο στην ελληνική  γλώσσα. Από το Μάιο που ξεκινά και το καλοκαιρινό ωράριο του ενυδρείου (9:30 – 21:00) το πρόγραμμα θα προσφέρεται σε περισσότερες γλώσσες και περισσότερες ημέρες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top