Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Expedia αναγγέλλει σχέδιο για διαχωρισμό της σε δύο εταιρείες
Η TripAdvisor γίνεται δημόσια εταιρεία

Η Expedia αναγγέλλει σχέδιο για διαχωρισμό της σε δύο εταιρείες

Η Expedia, Inc ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο έχει εγκρίνει ένα προσωρινό σχέδιο για το διαχωρισμό της σε δύο εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες: την TripAdvisor, η οποία θα περιλαμβάνει […]

Η Expedia, Inc ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο έχει εγκρίνει ένα προσωρινό σχέδιο για το διαχωρισμό της σε δύο εισηγμένες στο χρηματιστήριο<...> εταιρείες:

  • την TripAdvisor, η οποία θα περιλαμβάνει τις εγχώριες και διεθνείς δραστηριότητες που συνδέονται με το TripAdvisor Media Group και η οποία περιλαμβάνει το βασικό της προϊόν, καθώς και 18 άλλα προϊόντα επικοινωνίας και διαφήμισης, και
  • την Expedia, Inc, η οποία θα συνεχίσει να περιλαμβάνει τα εγχώρια και διεθνή ταξιδιωτικά προϊόντα της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων
    των Expedia.com, Hotels.com, eLong, Hotwire, Egencia, Expedia Affiliate Network, CruiseShipCenters, Venere, Classic Vacations και carrentals.com.

Αναμένεται ότι η συναλλαγή θα λάβει τη μορφή διανομής μετοχών της TripAdvisor στους μετόχους της Expedia ή ανακατάταξης των μετοχών της Expedia, με τους κατόχους των μετοχών της τελευταίας να λαμβάνουν αναλογικά ποσοστό από τις μετοχές της TripAdvisor -και στις δύο περιπτώσεις ως αφορολόγητη συναλλαγή.

Η συναλλαγή υπόκειται σε ορισμένους όρους, συμπεριλαμβανομένης της τελικής έγκρισης από το Διοικητικό Συμβούλιο της Expedia. Επιπλέον, αναμένεται ότι Expedia θα επιδιώξει την έγκριση των μετόχων για τη συναλλαγή. Η προτεινόμενη νέα εταιρική σχέση αναμένεται να ολοκληρωθεί το γ΄ τρίμηνο του 2011.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024