Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Ελλάδα τιμώμενη χώρα στην έκθεση Archipelago Fair της Σουηδίας
H Archipelago Fair προσελκύει πάνω από 50.000 επισκέπτες

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στην έκθεση Archipelago Fair της Σουηδίας

Τιμώμενη χώρα στην τελευταία διεθνή έκθεση της Σουηδίας “Archipelago Fair”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 29 Μαΐου στη Στοκχόλμη, θα είναι η Ελλάδα. Η ελληνική συμμετοχή διοργανώνεται […]

Τιμώμενη χώρα στην τελευταία διεθνή έκθεση της Σουηδίας “Archipelago Fair”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 29 Μαΐου στη Στοκχόλμη, θα είναι η Ελλάδα<...>. Η ελληνική συμμετοχή διοργανώνεται από την εταιρεία North Events, που ειδικεύεται στην προώθηση ελληνικών τουριστικών προορισμών και παραδοσιακών προϊόντων στις σκανδιναβικές χώρες. Στόχος αυτής της συμμετοχής είναι η προσέλκυση τουριστών της “τελευταίας στιγμής” (last minute travelers).

Η North Events, αξιοποιώντας το γεγονός ότι η Ελλάδα θα είναι τιμώμενη χώρα, έχει εξασφαλίσει στην έκθεση:
– Τρία συνεχόμενα υπαίθρια περίπτερα
– Πρόγραμμα εκδηλώσεων και πολλά δρώμενα -δραστηριότητες
– Μεγάλη διαφημιστική προβολή στους υπαίθριους χώρους της έκθεσης
– Διαφημιστικές καταχωρήσεις στη μεγαλύτερη ημερήσια εφημερίδα της Στοκχόλμης “DN”, σε ειδικό ένθετο για την έκθεση. Η εφημερίδα έχει 610.000 αναγνώστες. Στην έκθεση θα διανέμεται, επίσης, και το περιοδικό “Kalimera Grekland”, το μοναδικό περιοδικό για την Ελλάδα από το 2008 για τον ελληνικό τουρισμό και τη γαστρονομία, στα σουηδικά.

Η έκθεση Archipelago Fair αποτελεί το δημοφιλέστερο υπαίθριο εκθεσιακό γεγονός στη Σουηδία με περισσότερους από 50.000 επισκέπτες. Μεταξύ των επωνύμων, που “ανοίγουν” την έκθεση κάθε χρόνο, είναι η πριγκίπισσα Victoria της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας, ο Pierre Dunbar, πρόεδρος της Ένωσης Μουσειακών Σκαφών της Σουηδίας, κ.ά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024