Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠασχαλίδης: Αφήστε την ΔΕΘ να κάνει το έργο της

Πασχαλίδης: Αφήστε την ΔΕΘ να κάνει το έργο της

Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργος Πασχαλίδης, σχολιάζοντας την σύσκεψη φορέων της Θεσσαλονίκης σχετικά με την Helexpo και την ΔΕΘ που καλεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, σχολίασε ότι η […]

Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργος Πασχαλίδης, σχολιάζοντας την σύσκεψη φορέων της Θεσσαλονίκης σχετικά με την Helexpo<.> και την<...> ΔΕΘ<.> που καλεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, σχολίασε ότι η Helexpo δεν πρέπει να γίνει προεκλογική λεία ή προεκλογική σημαία κανενός, στις δημοτικές ή βουλευτικές εκλογές και ότι καλό είναι να αφήσουν τις εταιρίες να εργασθούν γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, 'η πολλή ανησυχία φέρνει ακινησία'.

Συγκεκριμένα ο υπουργός είπε ότι 'πρέπει να δημιουργηθεί ένα μέτωπο, με τη συμμετοχή όλων για τη διοργάνωση της ΕΧΡΟ το 2007 ή του 2008 στη Θεσσαλονίκη. Μέσα στις επόμενες μέρες, είπε, θα προκηρυχθεί η μελέτη σκοπιμότητας για τη διοργάνωση της Παγκόσμιας Έκθεσης'.

Το πρόβλημα της ΔΕΘ, όπως και η πορεία του κυβερνητικού έργου στη Θεσσαλονίκη εξετάστηκαν σε συνεδρίαση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην οποία παρέστησαν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας κ. Άκης Τσοχατζόπουλος, Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργος Πασχαλίδης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου κ. Γιώργος Λυσσαρίδης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλης Βαλασόπουλος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024