Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πασχαλίδης: Αφήστε την ΔΕΘ να κάνει το έργο της

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Ιούνιος 2001, 00:00

Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργος Πασχαλίδης, σχολιάζοντας την σύσκεψη φορέων της Θεσσαλονίκης σχετικά με την Helexpo<.> και την<...> ΔΕΘ<.>

που καλεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, σχολίασε ότι η Helexpo δεν πρέπει να γίνει προεκλογική λεία ή προεκλογική σημαία κανενός, στις δημοτικές ή βουλευτικές εκλογές και ότι καλό είναι να αφήσουν τις εταιρίες να εργασθούν γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, 'η πολλή ανησυχία φέρνει ακινησία'.

Συγκεκριμένα ο υπουργός είπε ότι 'πρέπει να δημιουργηθεί ένα μέτωπο, με τη συμμετοχή όλων για τη διοργάνωση της ΕΧΡΟ το 2007 ή του 2008 στη Θεσσαλονίκη. Μέσα στις επόμενες μέρες, είπε, θα προκηρυχθεί η μελέτη σκοπιμότητας για τη διοργάνωση της Παγκόσμιας Έκθεσης'.

Το πρόβλημα της ΔΕΘ, όπως και η πορεία του κυβερνητικού έργου στη Θεσσαλονίκη εξετάστηκαν σε συνεδρίαση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην οποία παρέστησαν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας κ. Άκης Τσοχατζόπουλος, Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργος Πασχαλίδης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου κ. Γιώργος Λυσσαρίδης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλης Βαλασόπουλος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top