Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Fam trip Αυστριακών δημοσιογράφων στη Θεσσαλία

Νέα αεροπορική σύνδεση Βιέννη – Βόλος

Τατιάνα Ρόκου - 15 Απρίλιος 2011, 00:00

Η έναρξη δρομολογίων από Βιέννη προς Ν. Αγχίαλο/Βόλο τον προσεχή Μάιο, πρόκειται να δώσει νέα πνοή στην τουριστική κίνηση απο την κεντρική Ευρώπη και ιδίως από την Αυστρία<...>

. Tο Γραφείο ΕΟΤ Βιέννης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, πραγματοποίησε ταξίδι δημοσιογράφων (fam trip) στην περιοχή, το διάστημα 5 έως 9 Απριλίου 2011. Η ομάδα αποτελείτο απο εκπροσώπους των κυριότερων ημερησίων εφημερίδων της Αυστρίας ως και απο επαγγελματικά τουριστικά έντυπα και περιοδικά.

Οι δημοσιογράφοι και η εκπρόσωπος της αεροπορικής Lauda air – Αustrian Airlines, επισκέφθηκαν τα Μετέωρα και τις επόμενες ημέρες τα χωριά του ανατολικού και νοτίου Πηλίου, τον Βόλο και την περιοχή της Νέας Αγχιάλου.

Η περιοχή του Πηλίου έγινε ευρέως γνωστή στο αυστριακό κοινό μετά την προβολή της ταινίας musical “Mamma Mia”, την πρεμιέρα της οποίας είχε διοργανώσει στις σημαντικότερες πόλεις της Αυστρίας, το Γραφείο ΕΟΤ Βιέννης με την ευγενική αρωγή των Περιφερειακών ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων. Η άψογη φιλοξενία και η ομορφιά του τοπίου, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σηματοδοτώντας ένα νέο ξεκίνημα για την άνθιση του τουρισμού στην περιοχή.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, μερίμνησε για τη διαμονή των δημοσιογράφων στα ξενοδοχεία “Πορταριά” στην Πορταριά, “Αγλαΐδα” στην Τσαγκαράδα, “Καλλονή” στις Αλυκές, και “Πρωτεσσίλαος” στη Νέα Αγχίαλο. Για την επιτυχία του ταξιδίου, συνέβαλαν οι Δήμοι Βόλου, Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου καθώς και ο Σύλλογος Εστίασης και Διασκέδασης Μαγνησίας.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η νέα αεροπορική σύνδεση θα συμβάλλει στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος πολλών διοργανωτών ταξιδίων, που επιδιώκουν τον εμπλουτισμό του προγράμματός τους με νέους μη κορεσμένους προορισμούς.

Το Γραφείο ΕΟΤ Βιέννης βρίσκεται σε επαφή με γνωστούς Τ.Οs της Αυστρίας για την προώθηση της περιοχής.
Παράλληλα αξιοσημείωτη είναι και η προβολή που γίνεται και από πλευράς της αεροπορικής εταιρείας Lauda air. Οι πτήσεις Βιέννη – Νέα Αγχίαλος/Βόλος θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο από 21 Μαίου έως 1 Οκτωβρίου και τα εισιτήρια πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top