Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑνοιχτός αγώνας σκι για παιδιά στον Παρνασσό
Διοργάνωση της ΕΤΑ, του Χ.Κ.Π. και της Σχολής Σκι Πάππος - Μπαλντούμης

Ανοιχτός αγώνας σκι για παιδιά στον Παρνασσό

Αν και το Πάσχα να πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, το χιόνι στις πλαγιές του Παρνασσού είναι άφθονο και σε πολύ καλή κατάσταση, προς χαρά όλων όσοι είναι λάτρεις των χειμερινών […]

Αν και το Πάσχα να πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, το χιόνι στις πλαγιές του Παρνασσού είναι άφθονο και σε πολύ καλή κατάσταση, προς χαρά όλων όσοι είναι λάτρεις των χειμερινών<...> σπορ μικρών και μεγάλων, αλλά και του βουνού εν γένει.

Για να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ, οι μαθητές, επ`ευκαιρία των πασχαλινών διακοπών τους, έχοντας μαζί τους τόσο τις οικογένειές τους όσο και τους φίλους τους, η Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ) και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, σε συνεργασία με τη Σχολή Σκι Πάππος- Μπαλντούμης, διοργανώνουν Ανοιχτό Αγώνα Σκι Ελεύθερης Συμμετοχής για παιδιά 6 έως 12 ετών, τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2011.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα Κελάρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού και θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν και θα αγωνιστούν σε 7 κατηγορίες ανά σχολική τάξη (έξι τάξεις δημοτικού και μία για νήπια). Ο πρώτος όλων των κατηγοριών που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο θα κερδίσει κύπελλο και ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι πέδιλα του σκι, προσφορά της Σχολής Σκι Πάππος- Μπαλντούμης ενώ μετάλλια, διπλώματα συμμετοχής αλλά και πολλά αλλά δώρα θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τον αγώνα, πέρα από την ημερήσια παιδική κάρτα εισόδου στο Χιονοδρομικό. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν το δικό τους εξοπλισμό, ενώ προτείνεται να έχουν και κράνος. Επισημαίνεται, ότι για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και όλων των επισκεπτών στο Χιονοδρομικό Κέντρο υπάρχει ιατρός και ασθενοφόρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024