Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαSkiathos Palace: Συνεχείς ανακαινίσεις με στόχο τα συνέδρια

Skiathos Palace: Συνεχείς ανακαινίσεις με στόχο τα συνέδρια

Πορεία αναβάθμισης έχει ξεκινήσει το ξενοδοχείο Skiathos Palace τα τελευταία δύο χρόνια. Το ξενοδοχείο, που διαθέτει 253 δωμάτια εκ των οποίων 8 σουίτες, κτίσθηκε το 1972 και ανακαινίσθηκε για πρώτη […]

Πορεία αναβάθμισης έχει ξεκινήσει το ξενοδοχείο Skiathos Palace<.> τα τελευταία δύο χρόνια<...>. Το ξενοδοχείο, που διαθέτει 253 δωμάτια εκ των οποίων 8 σουίτες, κτίσθηκε το 1972 και ανακαινίσθηκε για πρώτη φορά το 1990.

Οι ανακαινίσεις που έχουν ήδη γίνει αφορούν τους κοινόχρηστους χώρους και το μηχανοστάσιο. Ειδικότερα, ανακαινίσθηκε ο χώρος της πισίνας και του εξωτερικού μπαρ, στα δωμάτια μπήκαν τηλεοράσεις και διαμορφώθηκε ειδικός χώρος στην υποδοχή για πρόσβαση στο Internet. Επίσης, φέτος τελείωσε και η συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου χωρητικότητας 250 ατόμων. Από τον χειμώνα σταδιακά θα ξεκινήσει, με προτεραιότητα την παλαιότερη πτέρυγα του ξενοδοχείου, και η ανακαίνιση των δωματίων. Η ολοκλήρωση της ανακαίνιση υπολογίζεται να ολοκληρωθεί σε 3 χρόνια και το ύψος της επένδυσης γύρω στα 1,5 δισ. δρχ.

Το ξενοδοχείο δουλεύει κυρίως με την αγγλική αγορά, όπως και η πλειοψηφία των ξενοδοχείων της Σκιάθου, την ιταλική, την ελληνική, και την Γερμανοαυστριακή. Είναι ανοικτό από τις αρχές Μαΐου μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου. Στόχος της διοίκησης, όπως μας τόνισε ο κ. Πέτρος Δερβένης, διευθυντής marketing του ξενοδοχείου είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου με την προσέλκυση συνεδρίων. Εν τω μεταξύ, στο Skiathos Palace έγινε φέτος το μεγαλύτερο συνέδριο που έχει γίνει στο νησί, το 10ο παγκόσμιο συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας, με 750 συνέδρους από 51 χώρες, σε 4 παράλληλες αίθουσες, και πρόκειται να γίνουν αρκετά άλλα συνέδρια κατά την διάρκεια του χρόνου. Σε συνεργασία με τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της περιοχής, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στη Σκιάθο. Για αυτό το λόγο το ξενοδοχείο Skiathos Palace σύντομα θα κυκλοφορήσει ειδική μπροσούρα αποκλειστικά για τον συνεδριακό τουρισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024