Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαHellas Flying Dolphins: Πως επιλέχθηκε το νέο όνομα

Hellas Flying Dolphins: Πως επιλέχθηκε το νέο όνομα

Στη γενική συνέλευση των μετόχων της Μinoan Flying Dolphins (MFD) που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη υπήρχε μεταξύ των θεμάτων της ημερησίας διάταξης το θέμα της αλλαγής επωνυμίας. Το σώμα των […]

Στη γενική συνέλευση των μετόχων της Μinoan<.> Flying Dolphins (MFD<.>) που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη υπήρχε<...> μεταξύ των θεμάτων της ημερησίας διάταξης το θέμα της αλλαγής επωνυμίας.

Το σώμα των παρισταμένων μετόχων έκανε κατά πλειοψηφία δεκτή την πρόταση της Διοίκησης της εταιρίας για αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας σε Hellas Flying Dolphins<.> (HFD<.>).

Η επωνυμία Hellas Flying Dolphins, επελέγη μετά από μία σε βάθος αξιολόγηση διάφορων πιθανών εναλλακτικών λύσεων μεταξύ άλλων για τους παρακάτω λόγους: Είναι ένα όνομα σύντομο, εύκολο και εύηχο.
Διατηρείται σαν μέρος της εταιρικής ταυτότητας τόσο από πλευράς ονομασίας η λέξη Flying Dolphins, όσο και από πλευράς εικαστικού, το δελφίνι, ένα θηλαστικό που συναντιέται συχνά στις Ελληνικές θάλασσες, ιδιαίτερα φιλικό προς τον άνθρωπο και γρήγορο. Τονίζεται ότι για την προβολή και επικοινωνία τόσο της ονομασίας Flying Dolphins όσο και της εικόνας του δελφινιού, έχουν ήδη επενδυθεί στο παρελθόν σημαντικά διαφημιστικά κεφάλαια.
Το πρώτο συστατικό της προτεινόμενης νέας εταιρικής επωνυμίας είναι η λέξη Hellas, η οποία είναι γνωστή σε όλους και αποτελεί το πρώτο συστατικό του εμπορικού σήματος Hellas Ferries, το οποίο χρησιμοποιείται από πέρυσι για τα συμβατικά πλοία της εταιρίας και στο οποίο επίσης έχουν επενδυθεί διαφημιστικά κονδύλια.
Η εταιρική επωνυμία Hellas Flying Dolphins, θα χρησιμοποιείται ταυτόχρονα σαν εμπορικό σήμα και για τα ταχύπλοα πλοία της εταιρίας. Κατά τα άλλα δεν αλλάζει τίποτε για τα εμπορικά σήματα Hellas Ferries, Saronikos Ferries και Sporades Ferries, τα οποία θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούνται στα συμβατικού τύπου πλοία της εταιρίας, ανάλογα με την γεωγραφική περιοχή στην οποία δραστηριοποιούνται.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024