Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων

Νέος πρόεδρος του ΣΤΕΕΑ ο Αντώνης Δανδουλάκης

Τατιάνα Ρόκου - 19 Απρίλιος 2011, 00:00

Στις 7 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων<...>

(ΣΤΕΕΑ). Το Διοικητικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες συγκροτήθηκε σε σώμα και, μετά από πρόταση του κ. Δημήτρη Μαγγιώρου, η σύνθεσή του διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Αντώνης Δανδουλάκης, BUDGET

 • Αντιπρόεδρος: Aλκης Πέττας, AVIS

 • Γεν. Γραμματέας: Γιώργος Παναγιωτόπουλος, NATIONAL/ALAMO

 • Ταμίας: Βασίλης Κουρέλος, MOTORLEASE

 • Μέλη: Δημήτρης Μαγγιώρος, HERTZ

 • Γεράσιμος Ζαρκάδης, SIXT

 • Πέτρος Καρύμπακας, ALD AUTOMOTIVE

  Ο κ. Μαγγιώρος,παρόλο που συγκέντρωσε και φέτος τις περισσότερες ψήφους, δεν αποδέχθηκε τη θέση του προέδρου του ΔΣ. Τους λόγους του για την απόφαση αυτή τους εξηγεί στην παρακάτω επιστολή που κοινοποίησε στα μέλη του ΣΤΕΕΑ:

  “Αγαπητοί Συνάδελφοι,

  Θα ήθελα καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας η οποία εκφράστηκε με την ψήφο σας που με έφερε πρώτο στην σειρά κατάταξης στις πρόσφατες εκλογές.

  Επιθυμώ δε να σας ενημερώσω, ότι την επόμενη διετία θα έχω στον ΣΤΕΕΑ την θέση απλού, αλλά ενεργού, μέλους.  Πριν σας αναφέρω τους λόγους για αυτήν την κίνησή μου, θέλω να διευκρινίσω ότι οι εκλογές γίνονται για την ανάδειξη των μελών του ΔΣ το οποίο, στην συνέχεια, αποφασίζει τι θέση θα αναλάβει ο κάθε ένας. Συνηθίζεται, την θέση του Προέδρου να την αναλαμβάνει ο πρώτος σε ψήφους υποψήφιους, αλλά αυτό δεν είναι δεσμευτικό για το ΔΣ.
  Έχοντας λοιπόν ήδη εκλεγεί Πρόεδρος για 3 συνεχείς θητείες (ενώ προηγουμένως για ακόμη 2 θητείες είχα την θέση του Αντιπρόεδρου και του Γενικού Γραμματέα), θεωρώ ότι πρέπει πια να δοθεί ευκαιρία για νέο `ύφος στο management` του ΣΤΕΕΑ, και να ακουσθούν φρέσκες ιδέες να υπάρξει πιθανώς διαφορετική προσέγγιση στην επίλυση των πολλών θεμάτων που μας απασχολούν ή ακόμη και διαφορετική προτεραιότητα.

  Παράλληλα, με προβληματίζει, και το έχω ήδη δηλώσει, η μη εκλογή στο νέο ΔΣ και μελών από πιο μικρές επιχειρήσεις του Rent-a-Car. 

  Έχοντας υπόψη μου τα παραπάνω, έλαβα την απόφαση να μην θέσω υποψηφιότητα για Πρόεδρος και να προτείνω στα άλλα μέλη του ΔΣ τον Αντώνη Δανδουλάκη στην θέση αυτή και η οποία πρόταση έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

  Η εμπειρία που διαθέτει ο νέος πρόεδρος, με την πολυετή επιτυχημένη παρουσία του στον χώρο και την δραστήρια συμμετοχή του στο σύνδεσμο για πάνω από 20 χρόνια μπορεί να προσφέρουν σημαντικά στο έργο μας. Επίσης η παρουσία του θα δώσει και μια διέξοδο `φωνής` και στα μέλη που εκπροσωπούν τα μικρότερα Rent-a-Car από όπου και προέρχεται ο κ. Δανδουλάκης.

  Τέλος, η δουλειά που κάνουμε στον ΣΤΕΕΑ είναι ομαδική και η `προεδρική καρέκλα` δεν μπορεί να αποτελεί αυτοσκοπό.
  Είναι σημαντικό βέβαια να διαχειρίζεται κανείς τα θέματα από την θέση του προέδρου όμως εξίσου σημαντική είναι και η προσφορά του απλού μέλους.  Με την απόφασή μου να μην αναλάβω την προεδρία του ΣΤΕΕΑ σε αυτήν τη θητεία του ΔΣ δεν σημαίνει ότι αποσύρομαι, αντίθετα, παραμένω ενεργότατο μέλος, και `κάνω χώρο`. Εξάλλου, η εναλλαγή στα πρόσωπα μόνο θετικά έχει να δώσει. 
  Επιπρόσθετα, δεσμεύομαι, τα θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη να `περάσουν` ομαλά στον νέο πρόεδρο και να υπάρξει συνέχεια στη διαχείριση των πολλών και δύσκολων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως κλάδος.

  Ευχαριστώ τα μέλη του ΔΣ, τα οποία ομόφωνα συμφώνησαν με την πρότασή μου για την επιλογή του Αντώνη Δανδουλάκη στη θέση του προέδρου”.

  |
 • Share |
  Σχολίασε κι εσύ...
  * Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
  * Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
  * Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
  Ads by TDN

  Μικρά & Ενδιαφέροντα

  Παρουσιάσεις Εταιριών

  Παρουσιάσεις Προϊόντων

  Οι αναγνώστες μας στο Facebook

  Αγγελίες

  Μια Φωτογραφία μιλάει

  Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

  Φωτορεπορτάζ

  Οι αναζητήσεις του Μορφέα

  Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

  ↑ top