Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileH Germanwings επιλέγει την τεχνολογία E-Ticket Database Technology της Travelport
Επέκταση των δραστηριοτήτων της Germanwings σε Codeshare και Passenger Management

H Germanwings επιλέγει την τεχνολογία E-Ticket Database Technology της Travelport

Η Travelport, εταιρεία παροχής επιχειρηματικών υπηρεσιών στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό κλάδο, ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία σε επίπεδο τεχνολογίας με την αεροπορική εταιρεία Germanwings. Πρόκειται για τον αναπτυσσόμενο αερομεταφορέα χαμηλού κόστους που […]

Η Travelport, εταιρεία παροχής επιχειρηματικών υπηρεσιών στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό κλάδο, ανακοίνωσε μία νέα συνεργασία σε επίπεδο τεχνολογίας με την αεροπορική<...> εταιρεία Germanwings. Πρόκειται για τον αναπτυσσόμενο αερομεταφορέα χαμηλού κόστους που ανήκει στην Deutsche Lufthansa AG και έχει έδρα στην Κολωνία της Γερμανίας. Η Germanwings υλοποίησε την ETDBase της Travelport, μία κορυφαία υπηρεσία φιλοξενίας βάσεων δεδομένων e-ticket, την οποία χρησιμοποιούν αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο για την αποθήκευση και την διαχείριση πληροφοριών ηλεκτρονικών εισιτηρίων για διαδικτυακές και δι-εταιρικές εφαρμογές e-ticketing.

Για πρώτη φορά, η βάση δεδομένων ETDBase της Travelport επιτρέπει στην Germanwings να δέχεται ηλεκτρονικά εισιτήρια που έχουν εκδοθεί από την Lufthansa Airlines και τα διαπιστευμένα ταξιδιωτικά πρακτορεία της για πτήσεις της Germanwings.

“Η Germanwings είναι εξαιρετικά ικανοποιημένη με την ταχύτητα και την τεχνογνωσία με την οποία η Travelport υλοποίησε αυτή την υπηρεσία”, δήλωσε ο Ognjen Zeric, vice president, E-Commerce, Sales & Distribution της Germanwings. “Στον κλάδο μας σήμερα, επιτυχημένες τεχνολογίες e-ticket παίζουν κρίσιμο ρόλο για τις συνεργασίες, την παραγωγικότητα, την απόδοση και την εξυπηρέτηση του πελάτη. Γι αυτό το επίπεδο τεχνολογίας, εμείς επιλέξαμε να συνεργαστούμε με έναν πολύ ικανό παροχέα, που αποδεδειγμένα διαθέτει ολοκληρωμένες υποδομές σε παγκόσμιο επίπεδο.”

“Η Travelport με χαρά παρέχει στην Germanwings μία τεχνολογία φιλοξενίας βάσεων δεδομένων e-ticket υψηλού επιπέδου, η οποία θα επεκτείνεται με βάση τις ανάγκες της, καθώς αυτή θα αναπτύσσεται και θα επεκτείνει τις συνεργασίες της στην Ευρώπη και τον κόσμο”, δήλωσε ο Kevin Ficco, vice president της Travelport Airline IT Solutions.

Με την ETDBase της Travelport, οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν να υλοποιήσουν εφαρμογές e-ticketing γρήγορα και αποτελεσματικά, καθώς και να αυξήσουν τις συνεργασίες και τις συμμαχίες τους αξιοποιώντας την. Πρόκειται για λύση που είναι πιο οικονομική για τις εταιρείες σε σύγκριση με την δημιουργία δικών τους βάσεων δεδομένων. Ταυτόχρονα, η ETDBase της Travelport απλοποιεί τις δι-εταιρικές συνδέσεις για τις αεροπορικές εταιρείες, επιτρέποντάς τους ωστόσο ταυτόχρονα να διατηρήσουν τον έλεγχο των δι-εταιρικών τους συμφωνιών.

Επιπλέον της αποθήκευσης και διαχείρισης δεδομένων e-ticket data για διαδικτυακά και δι-εταιρικά ηλεκτρονικά εισιτήρια, η ETDBase της Travelport συνδέεται με το Travelport E-Ticket Interchange, μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες παγκοσμίως για την διαχείριση και ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικών εισιτηρίων μεταξύ συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών και ground handlers. Οι αεροπορικές εταιρείες που χρησιμοποιούν την ETDBase αλλά και το E-Ticket Interchange της Travelport έχουν πρόσβαση για e-ticketing σε διεθνή συστήματα κρατήσεων, αλλά και όλες τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες με δυνατότητες ΙΕΤ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024