Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜαζική συμμετοχή σε σεμινάριο Αεροφοβίας στην Κύπρο
Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν προς το επιβατικό κοινό

Μαζική συμμετοχή σε σεμινάριο Αεροφοβίας στην Κύπρο

Πάνω από 200 άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Σεμινάριο για την καταπολέμηση της φοβίας προς τα αεροπλάνα, το οποίο συνδιοργανώνουν οι Κυπριακές Αερογραμμές και η Παγκύπρια Συντεχνία Πιλότων […]

Πάνω από 200 άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Σεμινάριο για την καταπολέμηση της φοβίας προς τα αεροπλάνα, το οποίο συνδιοργανώνουν οι Κυπριακές<...> Αερογραμμές και η Παγκύπρια Συντεχνία Πιλότων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (30 Απριλίου-1η Μαΐου) στην Αίθουσα Εκδηλώσεων “Σόλωνα Τριανταφυλλίδη” στα Γραφεία Διοίκησης της Τράπεζας Κύπρου, Αγία Παρασκευή, Λευκωσία. Τις εργασίες του σεμιναρίου, θα ανοίξει με ομιλία της στις 09.30 η υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων κ. Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων κ. Κώστας Ορφανός, ο εκτελεστικός πρόεδρος των ΚΑ κ. Γιώργος Μαυρόκωστας και ο πρόεδρος της ΠΑΣΥΠΙ κ. Χαράλαμπος Τάππας.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου καλύπτει πολλές πρακτικές πτυχές που αφορούν το φαινόμενο της Αεροφοβίας, με στόχο να εξοικειωθούν οι συμμετέχοντες με τις διαδικασίες μιας πτήσης, καθώς και με το ίδιο το αεροπλάνο, το οποίο παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς. Πέραν από εξειδικευμένο με το όλο θέμα ιπτάμενο προσωπικό της Εταιρείας, καθώς και τον Ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας κ. Χρήστο Κωμοδρόμο, στο Σεμινάριο θα κάνουν ειδική παρουσίαση η ψυχολόγος Δρ. Αννη Παττίχη και ο Νευρολόγος-Ιατρός Αεροπορικής Ιατρικής Δρ. Ιωάννης Μάρκου.

Στόχος της όλης προσπάθειας είναι να παρασχεθούν γνώσεις και ψυχολογική υποστήριξη προς τα άτομα που φοβούνται τα αεροπλάνα ώστε με το πέρας του σεμιναρίου να πειστούν να ταξιδεύουν άφοβα και να απολαμβάνουν μάλιστα κάθε πτήση. Τη δεύτερη μέρα (1η Μαΐου) από τις 9.00 μέχρι τις 11.00 προγραμματίζεται ξενάγηση μιας μεγάλης μερίδας από τους συμμετέχοντες σε αεροπλάνο των ΚΑ που θα είναι σταθμευμένο και το οποίο στη συνέχεια θα τροχοδρομήσει με τους επιβάτες στο χώρο του Αεροδρομίου Λάρνακας.

Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν προς το επιβατικό κοινό, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου των Κυπριακών Αερογραμμών. Μέγας χορηγός της όλης προσπάθειας είναι η Τράπεζα Κύπρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024