Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΈρευνες-ΜελέτεςΗ On the Beach ανακοινώνει τους καλύτερους από πλευράς τιμής προορισμούς για το καλοκαίρι 2011
Η λίστα περιλαμβάνει τη Μάλτα, τη Λευκωσία και το Μόντρουμ της Τουρκίας

Η On the Beach ανακοινώνει τους καλύτερους από πλευράς τιμής προορισμούς για το καλοκαίρι 2011

Το online ταξιδιωτικό γραφείο On the Beach ανακοίνωσε τους καλύτερους προορισμούς βάσει αξίας για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές: στον κατάλογο βρίσκονται ταξίδια στη Λάρνακα της Κύπρου, στο νησί της Μάλτας, και την Αλικαρνασσό της Τουρκίας….

Το online ταξιδιωτικό γραφείο On the Beach ανακοίνωσε τους καλύτερους προορισμούς βάσει αξίας για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές: στον κατάλογο βρίσκονται ταξίδια<...> στη Λάρνακα της Κύπρου, στο νησί της Μάλτας, και την Αλικαρνασσό της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την On the Beach οι υπάρχουσες διακυμάνσεις των τιμών μπορούν να αποδοθούν στη διαθεσιμότητα μεγάλων προσφορών και στην αξίας των πτήσεων και των ξενοδοχειακών πακέτων. Οι καλοκαιρινές διακοπές στη Λάρνακα προβλέπεται ότι θα είναι κατά μέσο όρο 26% φθηνότερες ανά άτομο από ό,τι το 2010, τα ταξίδια στη Μάλτα θα είναι διαθέσιμα σε τιμές 24% χαμηλότερες, ενώ το Bodrum εμφανίζει 15% μείωση τιμών. Aλλοι προορισμοί που μπορεί να επισκεφτεί κανείς σε τιμές ευκαιρίας φέτος το καλοκαίρι είναι το Algarve, η Costa Blanca και η Costa del Sol στην Ισπανία.

Ο Alistair Daly, διευθυντής Marketing της On the Beach, σχολιάζει: “Κάθε χρόνο κάποια θέρετρα παρέχουν απίστευτα καλό value-for-money. Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες -ακόμη και οι φτηνές πτήσεις και η διαθεσιμότητα των οικονομικών ξενοδοχείων μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Με βάση την ανάλυσή μας, η Λάρνακα, η Μάλτα και το Μπόντρουμ είναι υπέροχες ευκαιρίες για φέτος και τις συνιστούμε ανεπιφύλακτα για όσους προσπαθούν να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα για τις επόμενες καλοκαιρινές τους διακοπές”.

Ο Daly αναφέρει ότι τα αριθμητικά αυτά στοιχεία έρχονται σε μια πολύ καλή στιγμή – και σχολιάζει: “Το καλοκαίρι πλησιάζει γρήγορα και τώρα είναι η ώρα για να αρχίσει κάποιος να κάνει τις προετοιμασίες του για ταξίδια την περίοδο του καλοκαιριού. Τα στοιχεία αυτά θα επιτρέψουν στους πελάτες μας να επωφεληθούν από τις καλύτερες προσφορές και διασφαλίζουν ότι αυτοί γνωρίζουν ποια θα είναι οι hot προορισμοί το φετινό καλοκαίρι”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024