Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Η λίστα περιλαμβάνει τη Μάλτα, τη Λευκωσία και το Μόντρουμ της Τουρκίας

Η On the Beach ανακοινώνει τους καλύτερους από πλευράς τιμής προορισμούς για το καλοκαίρι 2011

Τατιάνα Ρόκου - 27 Απρίλιος 2011, 00:00

Το online ταξιδιωτικό γραφείο On the Beach ανακοίνωσε τους καλύτερους προορισμούς βάσει αξίας για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές: στον κατάλογο βρίσκονται ταξίδια στη Λάρνακα της Κύπρου, στο νησί της Μάλτας, και την Αλικαρνασσό της Τουρκίας....

Το online ταξιδιωτικό γραφείο On the Beach ανακοίνωσε τους καλύτερους προορισμούς βάσει αξίας για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές: στον κατάλογο βρίσκονται ταξίδια<...>

στη Λάρνακα της Κύπρου, στο νησί της Μάλτας, και την Αλικαρνασσό της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την On the Beach οι υπάρχουσες διακυμάνσεις των τιμών μπορούν να αποδοθούν στη διαθεσιμότητα μεγάλων προσφορών και στην αξίας των πτήσεων και των ξενοδοχειακών πακέτων. Οι καλοκαιρινές διακοπές στη Λάρνακα προβλέπεται ότι θα είναι κατά μέσο όρο 26% φθηνότερες ανά άτομο από ό,τι το 2010, τα ταξίδια στη Μάλτα θα είναι διαθέσιμα σε τιμές 24% χαμηλότερες, ενώ το Bodrum εμφανίζει 15% μείωση τιμών. Aλλοι προορισμοί που μπορεί να επισκεφτεί κανείς σε τιμές ευκαιρίας φέτος το καλοκαίρι είναι το Algarve, η Costa Blanca και η Costa del Sol στην Ισπανία.

Ο Alistair Daly, διευθυντής Marketing της On the Beach, σχολιάζει: “Κάθε χρόνο κάποια θέρετρα παρέχουν απίστευτα καλό value-for-money. Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες -ακόμη και οι φτηνές πτήσεις και η διαθεσιμότητα των οικονομικών ξενοδοχείων μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Με βάση την ανάλυσή μας, η Λάρνακα, η Μάλτα και το Μπόντρουμ είναι υπέροχες ευκαιρίες για φέτος και τις συνιστούμε ανεπιφύλακτα για όσους προσπαθούν να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα για τις επόμενες καλοκαιρινές τους διακοπές”.

Ο Daly αναφέρει ότι τα αριθμητικά αυτά στοιχεία έρχονται σε μια πολύ καλή στιγμή - και σχολιάζει: “Το καλοκαίρι πλησιάζει γρήγορα και τώρα είναι η ώρα για να αρχίσει κάποιος να κάνει τις προετοιμασίες του για ταξίδια την περίοδο του καλοκαιριού. Τα στοιχεία αυτά θα επιτρέψουν στους πελάτες μας να επωφεληθούν από τις καλύτερες προσφορές και διασφαλίζουν ότι αυτοί γνωρίζουν ποια θα είναι οι hot προορισμοί το φετινό καλοκαίρι”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top