Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ελληνες chef εμπνέονται από τη γευστική παράδοση της χώρας

H Νέα Ελληνική Κουζίνα στο Sani Gourmet

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 May 2011, 00:00

Η Νέα Ελληνική Κουζίνα είναι πραγματικότητα, και η ανάδειξη και τοποθέτησή της στον χάρτη της παγκόσμιας γαστρονομίας αποτελεί κυρίαρχο στόχο του Sani Gourmet.<...>

Το μοναδικό ελληνικό γαστρονομικό event με διεθνή στάνταρ, χρόνια τώρα στηρίζει την προσπάθεια σπουδαίων Ελλήνων chef, οι οποίοι εμπνέονται από τη γευστική παράδοση της χώρας μας, οδηγώντας την στη νέα της εποχή με τις παρεμβάσεις τους.

Έτσι, το Sani Gourmet 2011 προσκαλεί τους ανθρώπους που και γνώση έχουν και εμπειρία και πάθος να αναδείξουν τη σπουδαιότητα των ελληνικών γεύσεων, σε μια εβδομάδα δημιουργίας με άρωμα ελληνικό, σε μια εβδομάδα που θα εκθέσει σε όλο της το μεγαλείο την ελληνική κουζίνα όπως έχει διαμορφωθεί μέσα από το δίπτυχο “παράδοση-εξέλιξη”.

Οι συμμετέχοντες σεφ
1. ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ – Water Restaurant – 13 -14/5
2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΡΙΝΚΟΓΛΟΥ – Water Restaurant – 21-22/5
3. ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ – Byblos – 14-15/5
4. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΕΣΚΙΑΣ – Sea You Up – 21-22/5
5. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ – Sea You Up – 13-14-15/5
6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ – Sani Beach Club Ouzeri – 14-15/5
7. ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΚΑΚΟΣ – Sea You Up – 16-17-18/5
8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ – Byblos – 20-21-22/5
9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – Nτομάτα – 18-19/5
10. ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ – Ντομάτα- 13-14-15-16-17/5
11. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ – Water Restaurant – 18-19-20/5
12. ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ – Sani Beach Club Ouzeri – 20-21-22/5
13. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΥΡΟΥ - Sani Beach Club Ouzeri – 16-17-18/5
14. ΑΡΓΥΡΩ ΒΑΡΔΑ - Ντομάτα – 18-19/5.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top