Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαταγγελία συλλογικών συμβάσεων σε ξενοδοχεία με μείωση μισθών
Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής

Καταγγελία συλλογικών συμβάσεων σε ξενοδοχεία με μείωση μισθών

Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής, σε ανακοίνωσή του κοινοποιεί ότι το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Καρδίτσας υπέγραψε μαζί με την εργοδοσία ειδική επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση σε ξενοδοχείο του νομού με μείωση […]

Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής, σε ανακοίνωσή του κοινοποιεί ότι το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Καρδίτσας υπέγραψε μαζί με<...> την εργοδοσία ειδική επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση σε ξενοδοχείο του νομού με μείωση μισθών κατά 12%.

“Η αξιοποίηση όλων των τελευταίων αντεργατικών εγκλημάτων της κυβέρνησης από τον εργοδοτικό συνδικαλισμό ήταν απλά θέμα χρόνου. Aλλωστε όλοι οι νόμοι πέρασαν πάνω από την συμφωνία, την ανοχή και τα προδοτικά κομπρεμί των ηγεσιών σε ΓΣΕΕ, και Ομοσπονδία που σήμερα δήθεν κλαψουρίζουν, καταγγέλλοντας όσους τρέχουν να τους εφαρμόσουν (είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος του σωματείου της Καρδίτσας, φέρεται να είναι και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου).

Αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά η ανάγκη για άμεση αλλαγή συσχετισμού δυνάμεων στα Συνδικάτα που σήμερα κυριαρχεί ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός, που είναι μέρος του προβλήματος”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024