Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΑνοιχτές Πόρτες στα οινοποιεία της βορείου Ελλάδος
Οινικός τουρισμός

Ανοιχτές Πόρτες στα οινοποιεία της βορείου Ελλάδος

Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, οι οινοπαραγωγοί-μέλη των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος περιμένουν τους φίλους […]

Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, οι οινοπαραγωγοί-μέλη των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος περιμένουν<...> τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Οι “Ανοιχτές Πόρτες” αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με στόχο το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα γεγονός γύρω από το κρασί που θα φέρει τον καταναλωτή κοντά στο χώρο παραγωγής του.

Με αφετηρία το πνεύμα συνεργασίας και σύμπνοιας των μελών της και θέλοντας να δημιουργήσει ένα εορταστικό γεγονός για το κρασί σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος, με το διακριτικό τίτλο “Οίνοι Βορείου Ελλάδος”, φέτος για όγδοη συνεχή χρονιά και μέσω των 8 Διαδρομών των “Δρόμων του Κρασιού”, έχει θεσμοθετήσει την εκδήλωση “Ανοιχτές Πόρτες”.

Σε όλα τα οινοποιεία θα γίνονται ξεναγήσεις και γευσιγνωσίες ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν το δελτίο συμμετοχής για την κλήρωση δώρων που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6/6/2011 στα γραφεία της Οίνοι Βορείου Ελλάδος. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα δημοσιευθούν από τις ιστοσελίδες wineroads.gr και winesofnorthgreece.gr

Μπορείτε να προγραμματίσετε από τώρα το Σαββατοκύριακο στις 14 και 15 Μαΐου ακολουθώντας μία ή και περισσότερες από τις Διαδρομές του οινοτουριστικού δικτύου των “Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024