Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού

Η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού χορηγός στη στερέωση αρχαίου πύργου στην Κέα

Τατιάνα Ρόκου - 10 Μάιος 2011, 00:00

Η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, έχοντας συναίσθηση της οξείας ανάγκης λήψης άμεσων μέτρων για τη στήριξη του ακραία ετοιμόρροπου αρχαίου πύργου<...>

στην Αγία Μαρίνα Κέας, εκδήλωσε τη συγκινητική πρόθεση οικονομικής ενίσχυσης της προσπάθειας στήριξής του, συντονίζοντας τις σχετικές ενέργειες πολυάριθμων δωρητών και αναδεικνύοντας την έμπρακτη ευαισθητοποίηση τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και ατόμων εκτός Κέας, που προσβλέπουν στη διάσωση του πύργου.

Η συγκεκριμένη πρόθεση βρίσκεται σε φάση υλοποίησης από 19-4-2011, με την υπογραφή σύμβασης πολιτιστικής χορηγίας από πλευράς της Ελληνικής Εταιρείας προς το Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη σύμβαση η Ελληνική Εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να συνεισφέρει ως χορηγός στο έργο του Τ.Δ.Π.Ε.Α.Ε. και συγκεκριμένα στο έργο «Στερέωση αρχαίου πύργου Αγ. Μαρίνας Κέας», παρέχοντας τη δαπάνη της επίβλεψης της εφαρμογής της εγκεκριμένης από το Κ.Α.Σ. μελέτης «Στήριξης του αρχαίου πύργου στην Αγία Μαρίνα Κέας» μέχρι του μεικτού ποσού των τριάντα επτά χιλιάδων ευρώ (37.000,00 ¤).

Η Επιστημονική Επιτροπή «Συντήρησης, αποκατάστασης και ανάδειξης των μνημείων της Κέας» ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Εταιρεία για τη συμπαράστασή της στη δύσκολη προσπάθεια της στήριξης του αρχαίου πύργου της Αγ. Μαρίνας Κέας και προσβλέπει στη συμπαράσταση και στην έμπρακτη βοήθειά της σε όλη την διάρκεια του έργου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top