Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαθαρισμός του βυθού του παλαιού λιμένα Μύρινας
Λιμενικό Σώμα

Καθαρισμός του βυθού του παλαιού λιμένα Μύρινας

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 διενεργήθηκε καθαρισμός του βυθού του παλαιού λιμένα Μύρινας από εθελοντές αυτοδύτες του καταδυτικού κέντρου Πατσέλης Θεόδωρος Limnos Diving Center, με τη συνδρομή στελεχών της οικείας […]

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 διενεργήθηκε καθαρισμός του βυθού του παλαιού λιμένα Μύρινας από εθελοντές αυτοδύτες του καταδυτικού κέντρου Πατσέλης Θεόδωρος<...> Limnos Diving Center, με τη συνδρομή στελεχών της οικείας Λιμενικής Αρχής και του δήμου Λήμνου, ο οποίος διέθεσε εκσκαπτικό μηχάνημα και όχημα αποκομιδής απορριμμάτων.

Από το βυθό του λιμένα ανελκύστηκε μεγάλος αριθμός ελαστικών διαφόρων μεγεθών, τα οποία παρελήφθησαν αρμοδίως από το δήμο Λήμνου για ανακύκλωση. Επίσης περισυλλέχθηκε μεγάλος όγκος απορριμμάτων από το βυθό (κουτάκια αλουμινίου, πλαστικά, σίδερα κ.ά.).

Το Λιμεναρχείο Μύρινας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως και να συγχαρεί όλους τους συμμετέχοντες εθελοντές και το δήμο Λήμνου για την περιβαλλοντική τους ευαισθησία και την έμπρακτη συμμετοχή στην εκδήλωση του καθαρισμού του παλαιού λιμένα και ευελπιστεί στην περαιτέρω συνεργασία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024