Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟ Αγροτουρισμός παρών στο AGRO Quality
Εκδήλωση για τον Αγροτουρισμό στις 13 Μαΐου

Ο Αγροτουρισμός παρών στο AGRO Quality

Ένα Αγροτικό Χωριό στήνεται στις 13, 14 και 15 Μαΐου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων υπό τον τίτλο “AGRO Quality Festival” για όλους τους Αθηναίους, με αγρότες από όλη την […]

Ένα Αγροτικό Χωριό στήνεται στις 13, 14 και 15 Μαΐου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων υπό τον τίτλο “AGRO Quality Festival” για όλους<...> τους Αθηναίους, με αγρότες από όλη την Ελλάδα.

Στις 13 Μαΐου, στις 14.00, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, θα παραστεί στην εκδήλωση “Αγροτική Επιχειρηματικότητα & Αγροτουρισμός” την οποία οργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ, με κύριο σκοπό την βελτίωση του κύρους των αγροτικών επαγγελμάτων, την αναγνώριση της σημαντικής βασικής συμβολής του αγροτικού τομέα στην οικονομική ανάπτυξη της πατρίδας και την προβολή των αξιών, του τρόπου ζωής και του πολιτισμού της αγροτικής κοινωνίας.

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών αξιοποίησε την προσφορά του χώρου από τον ΕΟΣΣ για να συναντηθεί τόσο με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας μας, όσο και με ενδιαφερόμενους να σταδιοδρομήσουν στον αγροτικό τομέα, αλλά και με τις χιλιάδες των Αθηναίων που απλά θέλουν να γνωρίσουν τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και υπηρεσίες, στο Αγροτικό Χωριό του AGRO Quality Festival.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024