Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα συνεργασία της Sysco ΑΕ με το νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας YES! Hotels
Το New Hotel ξεκινά τη λειτουργία του τον Ιούνιο στο Σύνταγμα

Νέα συνεργασία της Sysco ΑΕ με το νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας YES! Hotels

Η δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα YES!Hotels εμπιστεύτηκε για μια ακόμη φορά τη Sysco ΑΕ, που με την 26ετή εμπειρία της σε σύγχρονα συστήματα μηχανοργάνωσης ξενοδοχειακών μονάδων, ανέλαβε να εγκαταστήσει στα κεντρικά […]

Η δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα YES!Hotels εμπιστεύτηκε για μια ακόμη φορά τη Sysco ΑΕ, που με την 26ετή εμπειρία της σε σύγχρονα συστήματα μηχανοργάνωσης<...> ξενοδοχειακών μονάδων, ανέλαβε να εγκαταστήσει στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου το νέο της λογισμικό Sysco CRS για την κεντρική διαχείριση των κρατήσεων, το ePITOME PMS για την διαχείριση του Front Office, το ESP Sales & Catering για την διαχείριση των πωλήσεων και των εκδηλώσεων και το EPIKOUROS Point Of Sales για τα επισιτιστικά τμήματα του ξενοδοχείου.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της με βάση τη φιλοσοφία “Y”oung “E”nthusiastic “S”eductive, η αλυσίδα YES!Hotels μεγαλώνει την “οικογένειά” της με το νέο της ξενοδοχείο, το New Hotel που ξεκινά τη λειτουργία του τον Ιούνιο.

Το ξενοδοχείο είναι το 5ο της αλυσίδας (Semiramis, TwentyOne, Periscope, Kefalari Suites, New Hotel) και βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων στο Σύνταγμα. Το New Hotel Έχει σχεδιαστεί από τους βραβευμένους Βραζιλιάνους σχεδιαστές Campana Brothers και είναι ανακαίνιση του Olympic Palace Hotel στην Πλάκα. Αποτελεί ένα ακόμα μέλος των Design Hotels με 79 δωμάτια και σουίτες, εξοπλισμένα με σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα και μοναδικά έργα τέχνης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024