Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρος μείωση τιμής των διοδίων
Το Υπουργείο Υποδομών έχει προτείνει συνολική μείωση των διοδίων κατά 30% για τρία χρόνια

Προς μείωση τιμής των διοδίων

Εντός του Ιουνίου θα καταστεί δυνατή, κατά πάσα πιθανότητα, η μείωση της τιμής των διοδίων στους αυτοκινητοδρόμους παραχώρησης, όπως είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση. Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. […]

Εντός του Ιουνίου θα καταστεί δυνατή, κατά πάσα πιθανότητα, η μείωση της τιμής των διοδίων στους αυτοκινητοδρόμους παραχώρησης, όπως είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση<...>. Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιαννης Μαγκριώτης δήλωσε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, ότι μέχρι τέλη Μαΐου θα υπάρξει, πιθανότατα, κατάληξη στις συζητήσεις που γίνονται με τις κατασκευάστριες κοινοπραξίες επί του μνημονίου συνεργασίας που τους έχει υποβάλει το υπουργείο”.

Ορισμένες από τις κοινοπραξίες, διευκρίνισε ο υφυπουργός, έχουν δώσει τις απαντήσεις τους. “Βρισκόμαστε σε συζητήσεις, περιμένουμε να καταλήξουμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Εμείς πάντως έχουμε ξεκαθαρίσει ως υπουργείο ότι και δεσμευόμαστε και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω απΆ όσα έχουμε προτείνει στο μνημόνιο συνεργασίας”. Το υπουργείο έχει προτείνει συνολική μείωση των διοδίων κατά 30% για τρία χρόνια και κατά 50% στα υπό κατασκευή τμήματα των οδικών αξόνων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024