Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΞεκινά το πρόγραμμα Διακοπές και Εθελοντισμός
Υπουργείο Εργασίας

Ξεκινά το πρόγραμμα Διακοπές και Εθελοντισμός

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ΑΕ προσφέρουν για μία ακόμη χρονιά τη δυνατότητα σε νέους και νέες έως 28 ετών να συνδυάσουν τις διακοπές τους σε ελληνικά νησιά και άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας με εθελοντική εργασία στα κατά τόπους ταχυδρομεία…

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ΑΕ προσφέρουν για μία ακόμη χρονιά<…> τη δυνατότητα σε νέους και νέες έως 28 ετών να συνδυάσουν τις διακοπές τους σε ελληνικά νησιά και άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας με εθελοντική εργασία στα κατά τόπους ταχυδρομεία.

Τη δυνατότητα αυτή παρέχει το πρόγραμμα “Διακοπές και Εθελοντισμός”, η προκήρυξη του οποίου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς www.neagenia.gr.

Το πρόγραμμα υλοποιείται τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και προσφέρει στους νέους μία διαφορετική εμπειρία κοινωνικής συμμετοχής, καθώς τους κάνει κοινωνούς μιας εργασιακής εμπειρίας, που εξυπηρετεί και ωφελεί το κοινωνικό σύνολο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
– νέοι Έλληνες πολίτες ή υπήκοοι κράτους μέλους της Ε.Ε., ηλικίας 18-28 ετών (να έχουν γεννηθεί από 08-06-1983 έως 08-06-1993),
– κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου ή ισόβαθμου εκπαιδευτικού ιδρύματος της αλλοδαπής και
– γνώστες μίας τουλάχιστον γλώσσας της Ε.Ε. εκτός της ελληνικής.

Οι θέσεις που διατίθενται φέτος είναι 20 για τον μήνα Ιούλιο και 20 για τον Αύγουστο. Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο αμφιθέατρο της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς (Αχαρνών 417) με δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση.

Περισσότερες πληροφορίες για την κατάθεση αιτήσεων, τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τον τρόπο κάλυψης των θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο neagenia.gr.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024