Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Aφιξη ομάδων Ιταλών τουριστικών πρακτόρων στη Χαλκιδική

Τατιάνα Ρόκου - 27 Μάιος 2011, 00:00

Αναζωπυρώνονται οι δυτικές αγορές σύμφωνα με τη στρατηγική που εκπόνησε η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής για το 2011. Μια σειρά ενεργειών προώθησης της Χαλκιδικής στην ιταλική αγορά, ολοκληρώθηκε με την άφιξη δύο ομάδων Ιταλών τουριστικών πρακτόρων, οι οποίοι γνώρισαν...

Αναζωπυρώνονται οι δυτικές αγορές σύμφωνα με τη στρατηγική που εκπόνησε η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής<...>

για το 2011.

Μια σειρά ενεργειών προώθησης της Χαλκιδικής στην ιταλική αγορά, ολοκληρώθηκε με την άφιξη δύο ομάδων Ιταλών τουριστικών πρακτόρων, οι οποίοι γνώρισαν τη Χαλκιδική. 20 συνολικά επαγγελματίες του τουρισμού που εκπροσωπούσαν ισάριθμες επιχειρήσεις ή φορείς, η regional sales manager της Aegean Airlines στη βόρεια Ιταλία κα Maria Terranova και η κα Ελένη Σαρηκώστα, που ανέλαβε την προβολή της Χαλκιδικής στην Ιταλία, ξεναγήθηκαν στην περιοχή.

Η Χαλκιδική βαδίζει στα χνάρια των νέων τάσεων της Ευρώπης, οργανώνοντας fam trips άκρως επαγγελματικά και στοχευμένα και προσεγγίζοντας απευθείας τους τουριστικούς πράκτορες. Οι Ιταλοί φιλοξενούμενοι της Ένωσης επισκέφθηκαν 13 ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών και κάθε περιοχής της Χαλκιδικής και δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την περιοχή και εντυπωσιασμένοι από τον επαγγελματισμό των ξενοδόχων. Όπως πολύ χαρακτηριστικά ανέφεραν “όλα τα ξενοδοχεία σε επίπεδο υπηρεσιών και φιλοξενίας είναι ανώτερα της κατηγορίας τους”.

Στα ίδια πλαίσια, άμεσης δηλαδή επαφής tour operator με ξενοδοχεία με τα οποία θα ενδιαφερόταν να συνεργαστεί, κινήθηκε η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και με μεγάλο gερμανικό tουριστικό oργανισμό. Ένα fam trip που από τη μια προβάλλει με αφιέρωμα τα μνημεία της UNESCO Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης και από την άλλη επιδιώκει συμφωνίες για άμεση συνεργασία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top