Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΒιβλιογραφίαΤαξιδιωτικές γωνιές της Ελλάδας στο ‘Odyssey: The World Of Greece’

Ταξιδιωτικές γωνιές της Ελλάδας στο ‘Odyssey: The World Of Greece’

Με έναν εξαιρετικό οδηγό που ενδιαφέρει όσους ταξιδεύουν στην Ελλάδα, κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου του Odyssey. Στον εν λόγω οδηγό του 2001, ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει […]

Με έναν εξαιρετικό οδηγό που ενδιαφέρει όσους ταξιδεύουν στην Ελλάδα, κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου του Odyssey<.><...>.
Στον εν λόγω οδηγό του 2001, ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει χρήσιμα πράγματα για τα εξής:

Οι αγαπημένες μου γωνιές. Έξι επώνυμοι της Αθήνας, Έλληνες και μη, περιγράφουν τα μέρη της Αττικής γης που αγαπούν. Η Ντόρα ΜπακογιάννηPatrick Quinn για την Κηφισιά, ο σύμβουλος Τύπου της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Todd Pierce, για την Πλατεία Μαβίλη, ο ανταποκριτής των Times του Λονδίνου, John Carr, για το Κολωνάκι, η Ελένη Μπίστικα για τον Παρθενώνα και ο Δημήτρης Κατσούδας για το Τατόι. Ποιες επιτυχίες της μεγάλης οθόνης γυρίστηκαν στην Ελλάδα και πού. Τις καλύτερες φωτογραφίες που τράβηξε στην Ελλάδα ο διεθνούς φήμης φωτογράφος William Abranowicz.

Ακόμη, στο εν λόγω τεύχος, φιλοξενούνται θέματα όπως: Η Αθήνα a la carte. Πού θα γευθείτε τις ελληνικές γεύσεις σε προσιτές τιμές.
Ο χάρτης των ελληνικών κρασιών. Σε ποιες περιοχές γίνεται το καλό ελληνικό κρασί και πού μπορείτε να μάθετε τα μυστικά του.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του Ηρωδείου και όλων των αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Ότι χρειάζεται να ξέρει κανείς για να ανακαλύψει και να θαυμάσει τα αρχαία μνημεία, αλλά και να απολαύσει την σύγχρονη… Αθήνα.
Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε ότι το Odyssey<.> είναι το κορυφαίο, ανεξάρτητο, αγγλόφωνο περιοδικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες της διασποράς, με 60.000 αναγνώστες σε 42 χώρες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024