Τελευταία νέα
ΑρχικήΓραμμή… για Μήλο, η νέα τουριστική καμπάνια του νησιού
Δήμος Μήλου

Γραμμή… για Μήλο, η νέα τουριστική καμπάνια του νησιού

Με τον τίτλο “Γραμμή για Μήλο” εγκαινίασε τη φετινή καμπάνια του ο Δήμος του κυκλαδίτικου νησιού, με νέα ειδική διαφημιστική παρουσία. Με το πρωτότυπο σλόγκαν, ο Δήμος επιχειρεί να «δέσει» […]

Με τον τίτλο “Γραμμή για Μήλο” εγκαινίασε τη φετινή καμπάνια του ο Δήμος του κυκλαδίτικου νησιού, με νέα ειδική διαφημιστική παρουσία. Με το πρωτότυπο σλόγκαν, ο Δήμος<...> επιχειρεί να «δέσει» την αμεσότητα του προορισμού με την πρωτοτυπία της διαφήμισης σε Μέσα Συγκοινωνίας και να δώσει το κατάλληλο μήνυμα στον Έλληνα ταξιδιώτη. Οι εξωτικές παραλίες, οι μυστηριακές Κατακόμβες, οι μοναδικές νοστιμιές, το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, η φιλοξενία των κατοίκων και η ποιότητα των υπηρεσιών διαμορφώνουν την ιδανική πρόταση διακοπών, που είναι προσιτή σε όλους.

Η διαφήμιση, που επιμελήθηκε η MTC Group, εμφανίζεται ήδη στις “πλάτες” των λεωφορείων της Αττικής με έμφαση το κέντρο της Αθήνας, τον Πειραιά και την Κηφισιά, ενώ στα επικοινωνιακά σχέδια του νησιού είναι και αντίστοιχη εμφάνιση του ίδιου slogan, σε συνεργασία με ακτοπλοϊκή γραμμή και ξενοδοχεία της Μήλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024