Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔυναμική η παρουσία του Thessaloniki Convention & Visistors Bureau

Δυναμική η παρουσία του Thessaloniki Convention & Visistors Bureau

Δυναμική είναι η παρουσία του Thessaloniki Convention & Visistors Bureau, TCVB, Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης, στις εξειδικευμένες εκθέσεις του εξωτερικού. Ενώ έχει ήδη συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Confex 2001, […]

Δυναμική είναι η παρουσία του Thessaloniki Convention & Visistors Bureau, TCVB<.>, Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης, στις εξειδικευμένες εκθέσεις του<...> εξωτερικού. Ενώ έχει ήδη συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Confex 2001, στην Μ&ΙΤ και World Travel Market που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, όπως και στην EIBTM, που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη, προγραμματίζεται και η συμμετοχή του σε δύο εκθέσεις στο Λονδίνο και στη Θεσσαλονίκη εντός του 2001, όπως και στην Weltra στις Βρυξέλλες το 2002.

Επίσης, στο άμεσο μέλλον θα τεθεί σε λειτουργία ο νέος κόμβος του, που όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι αρμόδιοι από το Thessaloniki Convention & Visistors Bureau, θα διαθέτει αξιόλογο περιεχόμενο, με ελκυστική παρουσία των πληροφοριών, τακτική ενημέρωση, και με χαρακτηριστικά γνωρίσματα την ταχύτητα, τη λειτουργικότητα, την ευκολία της χρήσης και την προσθήκη σελίδων για κάθε μέλος του TCVB<.>.

Στο πλαίσιο της διεθνούς δικτύωσής του το TCVB είναι μέλος στη Διεθνή Ένωση Συνεδρίων & Επισκεπτών με έδρα το Άμστερνταμ, ICCA, στην αντίστοιχη με έδρα την Ουάσιγκτον IACVB, στη Διεθνή Ένωση Ταξιδίων Κινήτρων και Συνεδρίων με έδρα το Surrey της Μεγάλης Βρετανίας ITMA, στη Διεθνή Ένωση Επαγγελματιών του Συνεδριακού Χώρου, με έδρα το Τέξας και τοπικά γραφεία στο Οντάριο και τις Βρυξέλλες MPI και στη Διεθνή Ένωση Ανώτερων Στελεχών του Χώρου των Ταξιδιών Κινήτρων με έδρα την Νέα Υόρκη SITE.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των στελεχών που απασχολούνται σήμερα σε πάσης φύσεως συνεδριακούς χώρους και σε πολιτιστικούς φορείς, θα γίνουν Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, μόνο για τα μέλη του TCVB, τα οποία θα συνοδεύονται με την Ποιοτική Πιστοποίηση, όσων τα παρακολουθήσουν επιτυχώς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024