Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΗ έννοια του οικοτουρισμού εξετάζεται σήμερα από την WWF

Η έννοια του οικοτουρισμού εξετάζεται σήμερα από την WWF

Την έννοια του οικοτουρισμού πρόκειται να αναλύσει σε διήμερο εργαστήριο για τον οικοτουρισμό που διοργανώνει το WWF Ελλάς, στις 27 και 28 Ιουνίου, στο Κέντρο Πληροφόρησης Τραϊανούπολης Έβρου. “Απώτερος στόχος […]

Την έννοια του οικοτουρισμού πρόκειται να αναλύσει σε διήμερο εργαστήριο για τον οικοτουρισμό που διοργανώνει το WWF<.> Ελλάς, στις<...> 27 και 28 Ιουνίου, στο Κέντρο Πληροφόρησης Τραϊανούπολης Έβρου.

"Απώτερος στόχος της διημερίδας είναι να εισάγει όλους τους ενδιαφερόμενουςσε έναν κοινό τρόπο σκέψης και δράσης γύρω από τον οικοτουρισμό. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι με τον κατάλληλο σχεδιασμό και τις απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες, ο οικοτουρισμός μπορεί αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης αλλά και προστασίας μιας περιοχής", επισημαίνει ο διευθυντής του WWF Ελλάς Δημήτρης Καραβέλλας.

Η κρατική πολιτική για τον οικοτουρισμό, ο ρόλος του οικοτουρισμού στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής της περιφέρειας και του νομού Έβρου, καθώς και η εμπειρία του WWF Ελλάς σε θέματα οικοτουρισμού με ειδική αναφορά στην περιοχή του Έβρου.

Στη διημερίδα έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι του ΕΟΤ, της νομαρχιακής και τοπικής αυτοδιοίκησης Έβρου, συνεργάτες του WWF Ελλάς στην ευρύτερη περιοχή του νομού, καθώς και άλλοι τοπικοί φορείς που ασχολούνται με θέματα οικοτουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024