Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η έννοια του οικοτουρισμού εξετάζεται σήμερα από την WWF

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Ιούνιος 2001, 00:00

Την έννοια του οικοτουρισμού πρόκειται να αναλύσει σε διήμερο εργαστήριο για τον οικοτουρισμό που διοργανώνει το WWF<.> Ελλάς, στις<...>

27 και 28 Ιουνίου, στο Κέντρο Πληροφόρησης Τραϊανούπολης Έβρου.

"Απώτερος στόχος της διημερίδας είναι να εισάγει όλους τους ενδιαφερόμενουςσε έναν κοινό τρόπο σκέψης και δράσης γύρω από τον οικοτουρισμό. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι με τον κατάλληλο σχεδιασμό και τις απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες, ο οικοτουρισμός μπορεί αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης αλλά και προστασίας μιας περιοχής", επισημαίνει ο διευθυντής του WWF Ελλάς Δημήτρης Καραβέλλας.

Η κρατική πολιτική για τον οικοτουρισμό, ο ρόλος του οικοτουρισμού στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής της περιφέρειας και του νομού Έβρου, καθώς και η εμπειρία του WWF Ελλάς σε θέματα οικοτουρισμού με ειδική αναφορά στην περιοχή του Έβρου.

Στη διημερίδα έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι του ΕΟΤ, της νομαρχιακής και τοπικής αυτοδιοίκησης Έβρου, συνεργάτες του WWF Ελλάς στην ευρύτερη περιοχή του νομού, καθώς και άλλοι τοπικοί φορείς που ασχολούνται με θέματα οικοτουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top