Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε οργανωμένη συνεδριακή υποδομή η Ζάκυνθος

Με οργανωμένη συνεδριακή υποδομή η Ζάκυνθος

Η Ζάκυνθος μέσω του Best Western Zante Park, έχει ήδη αρχίσει να φιλοξενεί οργανωμένα Συνέδρια που αφορούν όχι μόνο το νησί αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Στο BW Zante Park […]

Η Ζάκυνθος μέσω του Best Western Zante Park<.>, έχει ήδη αρχίσει να φιλοξενεί οργανωμένα Συνέδρια που αφορούν<...> όχι μόνο το νησί αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Στο BW Zante Park κατά τη διάρκεια του Μαΐου 2001 φιλοξενήθηκαν τα εξής Συνέδρια: Ο.ΜΕ.Δ. (Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας) Τριήμερο Συνέδριο ενημέρωσης των Αρμόδιων ΦΟρέων (Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα) της Ζακύνθου και της Δυτ. Πελοποννήσου σχετικά με τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του Τουριστικού Κλάδου.
Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. το ξενοδοχείο συν – χορηγός της εκδήλωσης του Υπουργείου για το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου (Παραμονή Υπουργού και λοιπών προσκεκλημένων).
Παραμονή στο ξενοδοχείου του Προεδρείου της Ακτινολογικής Εταιρείας του Πανεπιστημίου της Πάτρας για το Ακτινολογικό Συνέδριο που διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ζακύνθου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Το BW Zante Park διαθέτει Συνεδριακή Αίθουσα για 50 – 200 άτομα ανάλογα με την ζητούμενη διάταξη, εξοπλισμένη με Οπτικοακουστικά μέσα, η οποία διατίθεται και για Κοινωνικές εκδηλώσεις.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Zante Park και ιδιαίτερα η νέα πτέρυγα δωματίων και σουιτών, προσφέρει το "τερπνόν μετά του ωφελίμου" σε όλους τους ανθρώπους των επιχειρήσεων και της οικονομικής ζωής που έχουν λίγο αλλά πολύτιμο χρόνο και θέλουν να συνδυάσουν το επαγγελματικό συνέδριο και τη ξεκούραση με διακριτική πολυτέλεια. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν πολυτελή επίπλωση με αυτόνομο κλιματισμό, μίνι μπαρ, δορυφορική tv, σεσουάρ και κατ' ευθείαν τηλέφωνο με data ports για ηλεκτρονική σύνδεση.

Στο χώρο της Υποδοχής λειτουργεί επίσης Business Centre εμπλουτισμένο με πλήρης Γραμματειακές και Τραπεζικές Υπηρεσίες για Συναλλαγές σε όλο τον κόσμο είτε μέσω Ρεσεψιόν είτε μέσω ATM της Citibank, που εξυπηρετεί τους Συνεδριακούς αλλά και Επιχειρηματίες Πελάτες του Ξενοδοχείου ενώ ήδη ετοιμάζεται Internet Corner για άμεση πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Στην Ζάκυνθο το τουριστικό προϊόν αναβαθμίζεται σταθερά, ειδικά τώρα με την αυξανόμενη ζήτηση Συνεδριακών Κρατήσεων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024