Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤαξιδιωτικές ΟδηγίεςΤαξιδιωτική σύσταση για τους Αυστραλούς που έρχονται στην Ελλάδα
Αναφορά της Ελλάδας ως χώρας με μεγάλη εγκληματικότητα

Ταξιδιωτική σύσταση για τους Αυστραλούς που έρχονται στην Ελλάδα

“Να είναι προσεκτικοί όσοι Αυστραλοί επισκέπτονται την Ελλάδα” συστήνει το Αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών σε αναθεωρημένη ταξιδιωτική του σύσταση. Η προσοχή έγκειται στις συχνές διαδηλώσεις που σημειώνονται στην Ελλάδα “και μερικές […]

“Να είναι προσεκτικοί όσοι Αυστραλοί επισκέπτονται την Ελλάδα” συστήνει το Αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών σε αναθεωρημένη ταξιδιωτική του σύσταση. Η προσοχή<...> έγκειται<...> στις συχνές διαδηλώσεις που σημειώνονται στην Ελλάδα “και μερικές φορές γίνονται βίαιες” αλλά και στις “πυκνές απεργίες που αφορούν και τις δημόσιες συγκοινωνίες και που μπορούν να χαλάσουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια”.

Η Αυστραλία εκδίδει ταξιδιωτικές συστάσεις για όλες τις χώρες και τις ανανεώνει κάθε φορά που το κρίνει απαραίτητο. Η oδηγία υπενθυμίζει ότι η Ελλάδα είvαι μία χώρα με μεγάλη εγκληματικότητα, ενώ κάνει λόγο για παράτoλμoυς oδηγoύς, κακoφτιαγμέvoυς δρόμoυς, ακριβή και με ελλιπή ιατρoφαρμακευτική περίθαλψη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024