Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤο πρώτο ειδησεογραφικό Portal της ελληνικής και κυπριακής τουριστικής αγοράς ανανεώνεται
Νέα εμφάνιση και εφαρμογές για το TravelDailyNews

Το πρώτο ειδησεογραφικό Portal της ελληνικής και κυπριακής τουριστικής αγοράς ανανεώνεται

Με νέο πρόσωπο βγαίνει το TravelDailyNews Greece & Cyprus μετά από 12 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας από τον Απρίλιο του 1999. Με φρέσκο εικαστικό αλλά και σύντομα νέες εφαρμογές και εργαλεία απαντάει στις σύγχρονες ανάγκες των τουριστικών επιχειρήσεων.

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες,

Επιτρέψτε μας να γράψουμε σήμερα σαν πρώτη είδηση την ανανέωση του κόμβου μας !

Για εμάς είναι μια πολύ σημαντική ημέρα καθώς ο ανανεωμένος κόμβος, αν και ακόμα σε έκδοση beta (δοκιμαστική, όχι τελική), πέρα από την αισθητική του αναμόρφωση και το νέο layout είναι κατασκευασμένος για να φιλοξενήσει πολλές νέες λειτουργίες και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, τα οποία θα εμφανίζονται σταδιακά !

Βλέπετε, σε πρώτη φάση, έπρεπε να μεταφέρουμε όλο το αρχείο μας που αριθμεί, ούτε λίγο – ούτε πολύ, περισσότερες από … 27.000 (!) σελίδες με ειδήσεις, άρθρα, συνεντεύξεις, αφιερώματα και άλλα.

Το αρχείο μας περιέχει σχεδόν όλα τα σημαντικά γεγονότα των τελευταίων 12 ετών, που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον τουρισμό, και παρελαύνουν μέσα από αυτό πάρα πολλοί πρωταγωνιστές του ελληνικού και κυπριακού τουρισμού, οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον υπέρ-πολύτιμο τομέα της οικονομίας μας.

Σε εποχές κρίσης, όπως αυτή που ζούμε σήμερα, η ανανέωση αυτή αποτελεί την απάντηση που εμείς δίνουμε όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια – δουλειά και ασταμάτητη προσπάθεια για να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να προσφέρουμε στους τουριστικούς επιχειρηματίες και επαγγελματίες χρηστικά εργαλεία για την προβολή και προώθηση των υπηρεσιών και των δραστηριοτήτων τους καθώς και νέες ευκαιρίες για “business”!

Ασφαλώς, δεν είμαστε τέλειοι και σίγουρα θα βρείτε κάποια “bugs”  (όπως αποκαλούν οι προγραμματιστές, τα λάθη στην δική τους γλώσσα) στον κόμβο μας. Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν αφιερώνετε λίγο χρόνο, όταν βρίσκετε τέτοια λάθη, για να μας ενημερώνετε στο email: theodore@tma.travel

Από πλευράς μας υποσχόμαστε να παρουσιάζουμε συνεχώς νέες λειτουργίες που θα διευκολύνουν την ενημέρωση των επαγγελματιών του τουρισμού για όλα τα νέα που τους αφορούν και για πολλά περισσότερα! Θα ενημερώνεστε σχετικά μέσω του newsletter μας, αλλά και σχετικής σελίδας που θα δημιουργηθεί για αυτόν ειδικά τον λόγο.

Σας ευχαριστούμε για την συνεχόμενη υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και υποσχόμαστε να είμαστε μαζί για πολύ περισσότερα  !

Θεόδωρος Κουμέλης – Βίκυ Καραντζαβέλου και η ομάδα του TravelDailyNews

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024