Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟρόσημο η χθεσινή ημέρα για C&N και Thomas Cook

Ορόσημο η χθεσινή ημέρα για C&N και Thomas Cook

Ορόσημο η χθεσινή ημέρα για έναν από τους σημαντικότερους tour operators της Γερμανίας. Ο C&N Touristic AG από χθες δεν υφίσταται ως επωνυμία. Ο γερμανικός όμιλος θα λειτουργεί πλέον κάτω […]

Ορόσημο η χθεσινή ημέρα για έναν από τους σημαντικότερους tour operators της Γερμανίας. Ο C&N<.> Touristic AG από χθες δεν υφίσταται<...> ως επωνυμία. Ο γερμανικός όμιλος θα λειτουργεί πλέον κάτω από την επωνυμία του Thomas Cook AG με νέο λογότυπο και νέα εταιρική ταυτότητα. Το νέο λογότυπο έχει διατηρήσει τα χρώματα του C&N και το ιστορικό όνομα του Thomas Cook που πάνω από 160 χρόνια παρέχει τις υπηρεσίες του στον τουρισμό.

"Συνδυάσαμε τα πολύ γνωστά χρώματα του C&N με το διάσημο όνομα του Thomas Cook σε ένα νέο εταιρικό σχήμα. Το νέο μας λογότυπο και η νέα μας εταιρική ταυτότητα αντικατοπτρίζουν το όραμά μας για μία μοναδική διεθνή εταιρία με μεγάλη εξειδίκευση στο ταξίδι" εξήγησε ο Stefan Pichler, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του νέου πλέον Thomas Cook AG.

Το νέο λογότυπο θα εμφανίζεται σε όλες τις μπροσούρες με αρχή αυτές που θα κυκλοφορήσουν για το χειμώνα 2001-2002. Μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες μετονομασίας και των ταξιδιωτικών γραφείων Neckermann και Alpha στη Γερμανία, ενώ μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου το νέο λογότυπο θα έχει υιοθετηθεί και στα γραφεία του ομίλου στα γερμανικά αεροδρόμια.

Οι καθιερωμένες πλέον επωνυμίες των μελών του Ομίλου όπως Neckermann Reisen, JMC Holidays, και Pegase καθώς και οι αεροπορικές εταιρίες Condor και JMC θα εξακολουθήσουν να υφίστανται στις ανάλογες αγορές φέροντας παράλληλα και το νέο λογότυπο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024