Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Η LG Electronics Ελλάς υποστηρίζει τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΕΛΙΞ

Καθαρισμός του δάσους και της παραλίας του Εθνικού Πάρκου Σχοινιά - Μαραθώνα

Τατιάνα Ρόκου - 08 Ιούλιος 2011, 00:36

Η LG Electronics Ελλάς σε συνεργασία με την ΕΛΙΞ, καθαρίζει και προστατεύει το δάσος και την παραλία του Σχινιά.

Η LG Electronics Ελλάς, πιστή στο περιβαλλοντικό της όραμα και τις δεσμεύσεις της για βιώσιμη ανάπτυξη, υποστηρίζει τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΕΛΙΞ και με πρωτοβουλία του τμήματος Κλιματισμού, υιοθετεί ένα πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας, με στόχο την προστασία και τον καθαρισμό του δάσους και της παραλίας του Εθνικού Πάρκου Σχινιά - Μαραθώνα.

Για το διάστημα από τις 16 Ιουλίου μέχρι τις 30 Ιουλίου, εθελοντές της ΕΛΙΞ με τη συμβολή του προσωπικού της LG Electronics Ελλάς, θα συμμετέχουν σε εθελοντικές περιβαλλοντικές δράσεις. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν τον καθαρισμό της παραλίας του Σχοινιά, αλλά και την ενημέρωση των λουόμενων, με σκοπό την ευαισθητοποίηση τους για την προστασία και διατήρηση του καθαρού περιβάλλοντος στις παραλίες της χώρας μας.

Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης της LG Electronics Ελλάς, που επικεντρώνεται στους οικολογικούς προσανατολισμούς και προωθεί τη βιωσιμότητα μέσω της δημιουργίας ενός καθαρότερου και ασφαλέστερου περιβάλλοντος, συμβάλλοντας παράλληλα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Όπως, επίσης, σχολιάζει ο κ. Ευάγγελος Ανανιάδης, Γενικός Διευθυντής Κλιματισμού της LG Electronics Ελλάς: “Η LG ενσωματώνει τις πράσινες πρακτικές σε όλα τα στάδια της ανάπτυξης των καινοτόμων και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων της, ενώ οι άξονες Ενέργεια, Περιβάλλον, Ασφάλεια και Υγεία (EESH), αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα σε κάθε έκφανση των δραστηριοτήτων και των διαδικασιών της εταιρείας”.

Η κα Ελένη Γαζή, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΙΞ, αναφέρει: «Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η απόφαση της LG Electronics Ελλάς να ενισχύσει και να στηρίξει το έργο μας υιοθετώντας ένα πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία, καθώς αναγνωρίζει την αξία της εθελοντικής προσφοράς και παράλληλα ευαισθητοποιεί και ενημερώνει τους ανθρώπους της εταιρίεας για περιβαλλοντικά ζητήματα που αφορούν όλους μας μέσα από την ενεργή συμμετοχή μας στα κοινά».

Για την υλοποίηση των παραπάνω δράσεων, σημαντική είναι η συνδρομή και η συνεισφορά του Δήμου Μαραθώνα και του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Σχινιά - Μαραθώνα.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top