Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΥΡΙΖΑ: Τραγελαφικές οι επιλογές της κυβέρνησης στα θέματα της αδειοδότησης των ταξί
Ερώτηση στη Βουλή σχετικά με την απελευθέρωση των ταξί

ΣΥΡΙΖΑ: Τραγελαφικές οι επιλογές της κυβέρνησης στα θέματα της αδειοδότησης των ταξί

Ο βουλευτής Β' Πειραιά κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατέθεσε ερώτηση προς τους υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομικών, σχετικά με την απελευθέρωση των ταξί.

Οι επιλογές της κυβέρνησης στα θέματα της λεγόμενης, “κατ’ευφημισμό”, απελευθέρωσης των επαγγελμάτων, οδηγούν όχι στην εξυγίανση, αλλά στην εξουθένωση των μικρών και πολύ μικρών επαγγελματιών και στη σταδιακή παράδοση των επαγγελματικών κλάδων σε μεγάλα εταιρικά σχήματα, αναφέρει σε ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής Β’ Πειραιά, κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης.

“Ειδικότερα, οι επιλογές της κυβέρνησης και πιο συγκεκριμένα οι πρόσφατα δημοσιοποιηθείσες αποφάσεις του αρμόδιου Υπουργού, για την λεγόμενη άμεση και πλήρη ‘απελευθέρωση’ αδειοδότησης των ταξί, προκαλούν τραγελαφικές καταστάσεις και θα έχουν ως αποτέλεσμα την εξόντωση των μικρών αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών του κλάδου και την ευνόηση μεσοπρόθεσμα της άλωσης του χώρου των ταξί από μεγάλα και οργανωμένα συμφέροντα”, λέει ο κ. Λαφαζάνης. “Επειδή οι λογικές ‘αποφασίζουμε και διατάσσουμε’ δεν απαντούν αλλά οξύνουν προβλήματα και καταστάσεις,

Ερωτώνται οι κ.κ. υπουργοί:
1. Είναι διατεθειμένοι για το καλό του τόπου να εγκαταλείψουν κάθε αλαζονική στάση και να επανεξετάσουν τις αποφάσεις και τις επιλογές της κυβέρνησης, προσερχόμενοι σε ένα ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο με τους εκπροσώπους του κλάδου των ταξί για την αναζήτηση κοινά αποδεκτών, λειτουργικών και δίκαιων λύσεων σε όφελος και των επαγγελματιών και των πολιτών;”

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024