Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΗ MidEast διοργάνωσε το Δορυφορικό Συμπόσιο του 21ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Υπέρτασης
Το συνέδριο έλαβε χώρα στο Costa Navarino από 7 έως 10 Ιουλίου 2011

Η MidEast διοργάνωσε το Δορυφορικό Συμπόσιο του 21ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Υπέρτασης

Στο ξενοδοχείο Costa Navarino διοργανώθηκε το Δορυφορικό Συμπόσιο του 21ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Υπέρτασης από την εταιρεία MidEast.

Το Δορυφορικό Συμπόσιο του 21ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Υπέρτασης, υπό τη διοργάνωση της MidEast είχε έντονο ενδιαφέρον και πολύ μεγάλη συμμετοχή, έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Costa Navarino από τις 7 έως τις 10 Ιουλίου 2011.

Στο συνέδριο συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ονόματα του ιατρικού κλάδου της Υπέρτασης, ενώ το “παρών” έδωσαν διεθνούς φήμης Καθηγητές Καρδιολογίας από την Ελλάδα, την Αμερική, την Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία κ.ά. Τα θέματα που παρουσιάστηκαν αφορούσαν τη μελέτη περιπτώσεων για την υπέρταση σε συνδυασμό με το διαβήτη, το οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο, τη διαστολική δυσλειτουργία, την εγκυμοσύνη κ.ά. ενώ συζητήθηκαν οι νέες προκλήσεις στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, διευθύντρια της MidEast, δήλωσε: “Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι η ανάθεση στην εταιρεία μας ενός σημαντικότατου συνεδρίου και παρόμοιων εκδηλώσεων παγκόσμιας εμβέλειας εξασφαλίζει αυτόματα και την επιτυχία των διοργανώσεων αυτών. Είναι το δικό μας στοίχημα να φέρνουμε εις πέρας τα πιο δύσκολα εγχειρήματα, ξεπερνώντας κάθε φορά τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών πελατών μας και οι διακρίσεις μας το αποδεικνύουν”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024