Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ανάλυση της πορείας της τουριστικής κίνησης 2001-2011

Βιβλίο για την πορεία της τουριστικής κίνησης 2001-2011 από τον ΕΟΤ

Τατιάνα Ρόκου - 22 Ιούλιος 2011, 00:02

Το βιβλίο "Ανάλυση της πορείας της τουριστικής κίνησης 2001-2011", έκδοσης του ΕΟΤ, έχει στόχο να αποτελέσει ένα ωφέλιμο και εύχρηστο εργαλείο ανάλυσης του ελληνικού τουρισμού.

Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο του κ. Αλέξη Χατζηδάκη, προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τουριστικών Εγκαταστάσεων Μελετών και Επενδύσεων του ΕΟΤ, με τίτλο “Ανάλυση της πορείας της τουριστικής κίνησης 2001-2011”. Πρόκειται για μια έκδοση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, που έχει στόχο να αποτελέσει ένα ωφέλιμο και εύχρηστο εργαλείο ανάλυσης του ελληνικού τουρισμού.

Ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ, κ. Γιώργος Κολέτσος, ευχαρίστησε και συνεχάρη, κατά το σύντομο χαιρετισμό του, τον κ. Χατζηδάκη για την αξιόλογη προσπάθεια, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό ο Οργανισμός να στηρίζει τέτοιες ενέργειες.

Το βιβλίο προλόγισαν οι κ.κ. Γεράσιμος Ζαχαράτος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πάτρας και ο κ. Ζαχαρίας Δεμαθάς καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου. Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η γενική γραμματέας Τουρισμού κα Κωνσταντίνα Μπέη, δημοσιογράφοι, φίλοι και συνάδελφοι του συγγραφέα κ.ά.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top