Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΞενοδόχοι της Κρήτης: Για μια ακόμη φορά ο τουριστικός τομέας στοχοποιείται
Κάλεσμα στους επαγγελματίες των ταξί να αναθεωρήσουν τους στόχους τους

Ξενοδόχοι της Κρήτης: Για μια ακόμη φορά ο τουριστικός τομέας στοχοποιείται

Οι σύλλογοι ξενοδόχων της Κρήτης επισημαίνουν ότι για μια ακόμη φορά ο τουριστικός τομέας στοχοποιείται και δέχεται αλλεπάλληλα καταλυτικά πλήγματα και από τον κλάδο των επαγγελματιών ταξί, σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη.

“Φαίνεται ότι χάνεται και η τελευταία ελπίδα που διατηρούσαμε για την οικονομική μας επιβίωση, επαγγελματίες και εργαζόμενοι του κλάδου, αφού οι ασταμάτητες απεργίες και κάθε είδους διαμαρτυρίες στρέφονται και ξεσπάνε κατά παντός ΜΗ υπευθύνου, με αποτέλεσμα να συμπαρασύρονται όλα στη δίνη της ολοκληρωτικής καταστροφής”, λένε οι Κρητικοί ξενοδόχοι. “Τώρα πέρα από την Αθήνα στον καταστροφικό χορό μπαίνει και η επαρχία της χώρας ως ανασφαλής τουριστικός προορισμός και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των ξένων μέσων ενημέρωσης κυριαρχεί ως πρώτο θέμα η αυτοκαταστροφική μανία των Νεοελλήνων που ρημάζουν τα πάντα.

Ο τουρισμός αποτελεί πηγή σημαντικού εισοδήματος, ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο και για τους επαγγελματίες των ΤΑΧΙ και δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί θα πρέπει να επιλεχθεί σαν χώρος διαμαρτυρίας το αεροδρόμιο ή το λιμάνι, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο πλήγμα σε άλλες κατηγορίες επαγγελματιών που δεν ευθύνονται για τα μέτρα που λήφθηκαν εναντίον των ΤΑΧΙ.

Όμως ως εδώ. Με τις ενέργειες αυτές έχει ξεκινήσει ένας πανελλήνιος ξεσηκωμός και καλούμε τους επαγγελματίες των ταξί να αναθεωρήσουν τους στόχους τους και να κατευθύνουν τις διαμαρτυρίες τους εκεί που πρέπει. Οι λοιποί επαγγελματίες και έως τώρα συνεργάτες τους έχουν δικαίωμα να αναζητήσουν το μέλλον τους διατηρώντας τις ελπίδες τους για το αύριο, έχοντας κάνει σκληρούς αγώνες γι’αυτό, χωρίς να έχουν αδικήσει ή βλάψει άλλους επαγγελματίες άλλων κλάδων, αξιώνοντας να πράξουν το ίδιο και αυτοί”.

Και καταλήγουν: “Καλούμε δε τις αρμόδιες με την διατήρηση της τάξης αρχές να επιβάλλουν τον νόμο και να διαφυλάξουν τη δημόσια τάξη, αλλά και τα δικαιώματα των λοιπών πολιτών που θίγονται βάναυσα από τέτοιες ενέργειες. Παράλληλα καλούμε την συντεταγμένη πολιτεία της χώρας όπως αυτή εκφράζεται από την εκλεγμένη κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και επί τέλους να δώσει λύση επαναφέροντας την ομαλότητα σ’αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024