Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εννέα γαλάζιες σημαίες σε παραλίες της ακτογραμμής του ενιαίου Δήμου Βόλου

Εννέα παραλίες του Βόλου απέκτησαν Γαλάζια Σημαία

Θοδωρής Κουμέλης - 25 Ιούλιος 2011, 00:02

Γαλάζιες Σημαίες απέκτησαν οι παραλίες Αναύρου, Ξενία, Πευκακίων, Αλυκών, Πλάζ Αλυκών, Αμαρυλλίδος, Αμφανών, Χρυσής Ακτής (Αισωνίας) και Μπαρμπα-Θωμά (Σουτραλί Αγριάς) του Δήμου Βόλου.

Εννέα γαλάζιες σημαίες απέκτησαν ισάριθμες παραλίες της ακτογραμμής του ενιαίου Δήμου Βόλου, που έχουν βραβευτεί με το διεθνές αυτό σύμβολο. Ο Δήμος Βόλου καταλαμβάνει υψηλή θέση μεταξύ των δήμων της ηπειρωτικής Ελλάδας που έχουν βραβευτεί με τη Γαλάζια Σημαία για το 2011.

Συγκεκριμένα, ανάρτηση Γαλάζιων Σημαιών έγινε στις παραλίες Αναύρου, Ξενία, Πευκακίων, Αλυκών, Πλάζ Αλυκών, Αμαρυλλίδος, Αμφανών, Χρυσής Ακτής (Αισωνίας) και Μπαρμπα-Θωμά (Σουτραλί Αγριάς).

Σε δήλωσή του με αφορμή την ανάρτηση των Σημαιών ο δήμαρχος Βόλου, κ. Πάνος Σκοτινιώτης, τόνισε: “Το μεγάλο παραλιακό μέτωπο του νέου δήμου Βόλου, μήκους 56 χιλιομέτρων, με την ποιότητα των νερών, τις όμορφες παραλίες, τη λειτουργική τους οργάνωση, την ασφάλεια των λουομένων και την απαράμιλλη φυσική ομορφιά, συνθέτουν ένα ιδανικό τόπο προορισμού για τους ξένους και Έλληνες επισκέπτες που επιλέγουν την περιοχή μας για τις σύντομες εξορμήσεις ή τις διακοπές τους”.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top