Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Voras Resort Νο.1 "Mountain Retreat" για το 2010
Το ξενοδοχείο αναδείχθηκε και 5ο στην Ελλάδα στην κατηγορία

Το Voras Resort Νο.1 "Mountain Retreat" για το 2010

Τα "Βραβεία Κοινού 2010", που διοργανώθηκαν από την ελληνική έκδοση του Conde Nast Traveller ανέδειξαν το Voras Resort Hotel & Spa δημοφιλέστερο στην κατηγορία "Mountain Retreats".

To ξενοδοχείο Voras Resort, που βρίσκεται στο Καιμακτσαλάν, στον νομό Πέλλας, απέσπασε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, μια ακόμα σημαντική διάκριση. Τα “Βραβεία Κοινού 2010”, που διοργανώθηκαν από την ελληνική έκδοση του Conde Nast Traveller, ανέδειξαν το Voras Resort Hotel & Spa «”Δημοφιλέστερο” στην κατηγορία “Mountain Retreats”. Τα βραβεία διοργανώνονται από το ελληνικό Condé Nast Traveller, ένα περιοδικό το οποίο είναι σημείο αναφοράς για όλους τους ταξιδιώτες με άποψη, παγκοσμίως.

“Η βράβευση από το Conde Nast Traveller, για δεύτερη συνεχή χρονιά, είναι εξαιρετικά σημαντική για το ξενοδοχείο Voras Resort και αποτελεί αναγνώριση της προσήλωσής στην ποιότητα και των προσπαθειών μας για άριστη εξυπηρέτηση από τους πιο σημαντικούς και αυστηρούς κριτές, τους επισκέπτες μας” δήλωσε η κα Χριστίνα Δηματάτη, υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, κατά την παραλαβή του βραβείου.

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι το ξενοδοχείο Voras Resort βρέθηκε ψηλά στις προτιμήσεις των αναγνωστών του Conde Nast Traveller σε άλλες τρεις κατηγορίες:
– Νο.5 Ξενοδοχείο στην Ελλάδα στην Κατηγορία “Spa Hotels”
– No.6 Ξενοδοχείο στην Κατηγορία “Ξενοδοχείο Βόρειας Ελλάδας”
– Νο.7 Ξενοδοχείο στην Ελλάδα σε όλες τις Κατηγορίες .

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024