Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΝΔ: Ο τουρισμός και η οικονομία δεν αντέχουν τα προσωπικά πείσματα κανενός
Δήλωση του υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων της ΝΔ

ΝΔ: Ο τουρισμός και η οικονομία δεν αντέχουν τα προσωπικά πείσματα κανενός

Η Νέα Δημοκρατία καλεί τους ιδιοκτήτες ταξί τους να αποτρέψουν όσους επιμένουν σε αποκλεισμούς αεροδρομίων, λιμανιών, αρχαιολογικών χώρων και οδικών αξόνων.

Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κοζάνης, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Οι απαράδεκτες εικόνες από τις κινητοποιήσεις των απεργών ταξί πρέπει να σταματήσουν άμεσα. Η ζημιά που προκαλείται στον τουρισμό και την εθνική μας οικονομία είναι τεράστια. Την αλήθεια αυτή οφείλει να αντιληφθεί επιτέλους ο αρχιτέκτονας του χάους κ. Ραγκούσης, ο οποίος, για μια ακόμη φορά, τορπίλισε το διάλογο με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί και εξωθεί τα πράγματα στα άκρα.

Μπροστά στην ανευθυνότητα του υπουργού, η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει, άλλη μια φορά, την έκκληση του προέδρου της Αντώνη Σαμαρά προς τους απεργούς ταξί να σταματήσουν άμεσα- σήμερα κιόλας- την απεργία τους.

Σε κάθε περίπτωση, τους καλούμε να αποτρέψουν όσους επιμένουν σε αποκλεισμούς αεροδρομίων, λιμανιών, αρχαιολογικών χώρων και οδικών αξόνων. Ας αντιληφθούν, άλλωστε, ότι, με τις πρακτικές αυτές, ρίχνουν νερό στο μύλο του κοινωνικού αυτοματισμού που έστησε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Πάνω απ’όλα, καλούμε -για μια ακόμη φορά- τον πρωθυπουργό να παρέμβει άμεσα προς την πλευρά του υπουργού του και να δώσει διέξοδο στα αδιέξοδα που δημιούργησε η βεντέτα Ραγκούση-Ρέππα. Ο τουρισμός και η οικονομία μας δεν αντέχουν τα προσωπικά πείσματα κανενός.

Ο τόπος χρειάζεται, επιτέλους, πρωθυπουργό που δε θα παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο, αλλά θα παρεμβαίνει για να βρίσκονται λύσεις.

Η Κυβέρνηση, στην προσπάθειά της να μεταθέσει αλλού τις τεράστιες ευθύνες της για το χάος από την απεργία των ταξί, επικαλείται το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ είναι στέλεχος της Ν.Δ. Ξεχνά όμως, ότι γενικός γραμματέας του ΣΑΤΑ είναι ο γραμματέας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Δήμος. Ξεχνά επίσης, ότι στην Πάτρα, όπου εκδηλώνονται ακραίες συμπεριφορές, η πλειοψηφία των ιδιοκτητών ταξί ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αντί, λοιπόν, η Κυβέρνηση να επιδίδεται σε επικοινωνιακά και διχαστικά παιχνίδια, ας αντιληφθεί το βάρος της ευθύνης της”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024